Harta lui Robu: cum se va circula pe Michelangelo după redeschiderea traficului

Harta lui Robu: cum se va circula pe Michelangelo după redeschiderea traficului

2
DISTRIBUIȚI
intersectia mikelangelo01(1)
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Primarul Nicolae Robu nu ştie nici acum data la care se va relua traficul pe podul Michelangelo, dar știe cum se va circula în zonă.


Ultimul termen avansat pentru reluarea traficului a fost 15 noiembrie. Data nu a putut fi respectază din cauza capriciilor vremii, astfel că nervii şoferilor care au treabă sau locuiesc în zonă sunt în continuare puşi la încercare. Edilul şef Nicolae Robu a precizat astăzi că după deschiderea traficului „se va circula numai pe axa sud-nord, se va veni dinspre centru, se va traversa podul și apoi se va face dreapta, apoi se va traversa subpasajul, dar va fi o traversare improvizată, de acolo va fi un traseu pe strada Cluj, de cealaltă partea se va putea face la stânga pentru a se ajunge pe Aleea Ripensia, deci se vine de pe pod, se face dreapta, se trece pe sub pasaj și se produce o ramificare, o rută merge spre strada Cluj, alta face stânga și produce racordul cu Aleea Ripensia, pe Ripensia se circulă într-un sens și pe Cluj în alt sens, ca și până acum”. Cel mai probabil, traficul în zonă va fi deschis în câteva săptămâni, dar vă reamintim că nicio dată fixă nu poate fi oferită, Robu explicând că lucrările depind de capriciile vremii sau de „sfântul Ilie”.

2 COMENTARII

  1. pai da, vremea asta calda strica socoteala constructorului si beneficiarului, ei probabil mizau pe inchiderea santierului pina in luna aprilie, din cauza frigului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.