Inspectoratul Teritorial de Muncă va face control la Colterm. Ce trebuie să...

Inspectoratul Teritorial de Muncă va face control la Colterm. Ce trebuie să lămurească verificările

12
DISTRIBUIȚI

colterm

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş va efectua, în următoarea perioadă, un control tematic la Colterm.  Decizia a fost luată astăzi, după ce la prefectura Timiş a avut loc o o ședință a Comisiei de Dialog Social a județului Timiș, convocată la solicitarea președintelui Cartel Alfa Timiș, Ștefan Gogoșanu, pe tema Colterm. La întâlnirea de astăzi au participat cei doi președinți ai Comisiei de Dialog Social, prefectul Eugen Dogariu și Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, subprefectul Liliana Oneț, reprezentanți a patru sindicate din cadrul Coltem, conducerea Coltem, președintele Consiliului de Administrație a societății, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş Pavel Kassai, şi reprezentanți ai Primăriei municipiului Timișoara.

Verificările celor de la ITM vor trebui să stabilească dacă a fost respectată legislaţia în vigoare în cazul  procedurilor de reducere a posturilor și de angajare de personal în societatea Colterm. În cadrul comisiei s-a stabilit transmiterea către Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local al municipiului Timișoara a unei adrese cuprinzând subiectele discutate.Vă reamintim că săptămânile trecute situaţia societăţii a devenit un subiect fierbinte în presa locală, după ce doi sindicalişti au ieşit în conferinţe de presă convocate de deputatul PDL Alin Popoviciu pentru a acuza conducerea de nepotisme, futuri, nedreptăţi şi reduceri de personal fără justificări.


De atunci, Consiliul Local Timişoara a decis suplimentarea fondurilor alocate către Colterm. De menţionat este faptul că edilul şef Nicolae Robu a comandat, în vară, un control la Colterm, verificare condusă de Alexandru Chirilă consilierul său personal. Despre acuzaţiile sindicaliştilor, Robu a spus că măsurile împotriva conducerii vor fi luate la fializarea mandatului dacă este nevoie. Totuşi ,” sinceritatea” sindicaliştilor a fost scoasă la iveală de directorul Societăţii Petrică Pampu, după cum puteţi citi aici.

12 COMENTARII

 1. Ce minciuni mai ai in program primaru care esti, poate nu sti ca a venit iarna ce sa facem cu contoarele sa mai incaseze gasca ta de cacanari (pampu + nasu + aviatorul +liderul marcelica) niste comisioane, ca altceva nu stiti va bateti joc de toti si de toate, dar veti da socoteala toti mai devreme sau mai tarziu.Cica vrei sa pastrezi abonati la Colterm dar nu renunti la nulitatile din conducere nici acum in cel de-al doisprezecele ceas, nu matale ti mortise sa iese oameni in strada sa te injure in gura mare , sa fi huiduit, asta da sacrificiu. Lasate de facut declarati de presa nenea primarelu ca dai cu muci in fasole cum deschizi gura, nu mai da verdictul ala odata sa te declare incompatibil ca sa pleci si sa-ti iei si gasca de manageri sa-i pui sa-ti gestioneze afacerile pe care le vei face cand vei ramane fara obiectul muncii, atunci sa spui ca salarile sunt confidentiale. Sau asteptati sa vina si DNA-ul sa va mai dramuiasca din conturi, ce au fost comisioanele grase si nu aveti ce face cu ei. Dar daca nu plecati mai curand o sa vina si DNA-ul sa verifice cum si-au facut echipa de manageri casele, sa explice cum si cu ce bani si-au tras tovarasi casute si anume:
  Mircea Cristian a fost primul care a facut pasul de la 35 mp a trecut la vila, Popa Dorin are fobie la natia romana si se-a tras casuta in Olanda, Pampulica ce dracu e director general si si-a tras doua case acum stim de ce au fost disponibilizati angajatii din combustibil nu au respectat termenele si s-a plans pampulica lui nenea primarelu ca vine iarna si lenesi si incompetenti nu si-au respectat obligatiile, pai cum sa le respecte cand ei o mana de oameni aveau in lucru patru case doua pampulica , una Bucerzan si una Belu, asa ca au fost dati afara , asa ca au adus altii, ce nu stiu ei ca asteia sunt intradevar lenesi pentru ca au in spate partidulete nu pun ei mana pe lopata.
  Credeti ca va poate salva lidererul care este in topul cu cele mai multe rude angajate in aceasta companie adica Nusfelean Marcel cica membru de bază al PSD-ului si finul unui marcant lider de sindicat (ce mai contează că sindicatul domnului nas nu există), este vorba de dl. Negoita Adrian – Consilierul judetean si prim – viceprededinte al PSD-ului pe Timişoara, apropo si dl. Nusfelean Marcel conduce un sindicăţel de 100 membrii in cadrul companiei COLTERM dar după înscăunarea noi conduceri a primit şi functia de şef serviciu administrativ, in aceasta unitate cuvântul incompatibil nu există , ba are chiar dl cu pricina a primit şi spor pentru cumul de funcţi, 50% din salariu. Dar să revenim la neamul Nuşlelenilor condus de celebrul Adrian Negoiţă şi anume:
  – Adrian Nusfelean este numit sef atelier exploatare şi mentenanţă nord (fiind pănă atunci un simplu ingineras în cadrul companiei).
  – Ghizella Nusfelean angajată în cadrul laboratorului de metrologie
  – Crâşmareanu Emanuel (ginerele ) sef formaţie exploatare vest ( tînarul sef este încă student la facultatea de agronomie, deci nu are nimic in comun cu această meserie dar tata socru i-a oferit post de conducere si la pus sa frecventeaza cursurile scolii de maistri impreuna cu soacra, adica sunt elevi d-nei Pampu Tamara, care are nevoie de cat mai multi oameni ca terbuie sa aiba clase sa ia salariul ca comisioanele primite de Petrica nu sunt de ajuns pentru a termina cele doua case incepute;
  – Inca 3 nepoti gradul de rudenie fiind mai indepartat care ocupa numai functii de electricieni
  – Popa Valeriu facut peste noapte mare sef;
  Domnului Nusfelean Marcel beneficiaza de masina de servici, desi domnul locuieste in satul Becicherecul Mic aflat la 20 km de Timisoara, si face naveta zilnic (si fratele beneficieaza de masina de serviciu),. Toti lingai pusi in functii de conducere au smartphones de ultima generatie nu conteaz ca nu sunt in stare sa le foloseasca functiile.
  Dar la compania COLTERM aflata in subordinea primariei a avea masina de seviciu este un lucru obisnuit sute de litri sunt aruncati pe transportul Directorilor, inginerilor sefi, sefilor de ateliere si a altor sefi, doar combustibil.
  Domnule cititor este un criteriu pentru pastrarea locului de munca sa fi membru al PSD-ului pentru ca actuala conducere protejaza numai membri de partid, si va enumer persoanele cu carnetel de partid:
  – Nepoata d-nei Fisie Floarea (Membra in Consiliul de Administratie), angajata la biroul achizitii;
  – Oflia Herghelegiu angajata la biroul marketing;
  – Sotia Consilierului Local Pau Adrian;
  – Fiul domnului director de dezvoltare de la Aquatim Stinean
  – Laura Bondrila proaspat promovata la compartimentul de Management si contracte;
  Heredea Cristian numit din februarie 2012 inginer sef pe partea de distributie (este un foarte bun executant nu se discuta cand a venit vorba de a fi trecuti pe listele de disponibilizari domnul a trecut mai multi decat solicitasera mai mari Companiei.
  – Mihailovici Alexandru sef atelier exploatare şi mentenanţă vest (fiind pănă atunci un simplu ingineras incompetent in cadrul companiei), ameninta in sanga si in dreapta ca da afara pe toti care nu sunt in sindicatul lui Titi Vidanje si a lui Nusfelean parca angajati ar fi pe mosia lui Pampu si el este arendasul ;
  – Mihalache Mihaela, sefa la mediu;
  Sa va spun dragi cititori despre marele lider SLABU CONSTANTIN zis si TITI VIDANJE ca adeverinta de 8 clase cu nr. 355/02.09.1976, eliberata de scoala generala nr. 6 este un fals grosolan, lucru pe care conducerea il stie doar asta a fost proba de angajare a directorului comercial Mircea Cristian gasirea unui tap ispasitor pentru falsificarea carti de munca a unui slugi josnice precum Titi vidanjorul, si a fost obligata sa paraseasca compania sefa de personal de la distributie Dudui Dana ca cica ea ar fi fost autoarea. Dar conducerea pentru merite deosebite si ca in sfarsit a terminat cele 8 clase a mai primit 12 nivele de salarizare, ca nu poate injura si ameninta asa degeaba angajati , deci RUSINE ECHIPA DE RAHAT MANAGERIALA.

 2. Hai sicttir, conducere Colterm! Robule, atat de fraier esti, ca lasi acesti cacati sa ne jupoaie de bani?! Vrei sa-ti rupem gatul si tie, Robule? Hai sictir, esti un cacat in functie! Nu te juca cu noi, ca vai mama ta va fi! Nu vei iesi viu din Primarie, aveti grija!Studentii de la Politehnica deja sunt in greva de avertisment si le-am recomandat sa iasa in strada si sa ceara socoteala primarului! Deci, ai grija, Robu, nu te juca cu noi studentii, ca ti-o iei in bot!

 3. Mihailovici Alexandru nu numai ca si-a amenintat oamenii din sobordine ca ii va da afara daca raman membrii de sindicat la Victor Ghenea, dar a si umblat cu lista la fiecare, si i-a obligat sa semneze ca se retrag din sindicatul acestuia. Tipul e un paranoic irecuperabil, un razbunator, un marsav, capabil de orice lucru rau, iar cei ce il tin in brate sunt la fel. Altminteri nu se explica cum de un asemenea om poate ocupa functia de sef atelier, avand atatia oameni in subordine. Oamenii merg cu dezgust la servici, sunt obligati sa suporte mojiciile acestui individ fara scrupule. Ar trebui sa ne unim cu totii, sa ne cerem drepturile………. nu ne pot da afara pe toti. Sa intelegem ca noi suntem cei multi, iar ei sunt cei putini. Sa fie inlaturati pana cand aceasta caracatita mafiota, acesti corupti nu reusesc sa cangreneze intreaga societate.

 4. sa fie asa cum ziceti voi? da voi cum sunteti? margelatu, claraandre, anonim … curajosii anonimi …. presupuneti ca oamenii din colterm sunt oameni de paie ai conducerii, sau slugi? nu e chiar un compliment pentru ei. amenintari de trei lulele venite de la complexati cu puta mica? sau poate doar membri PDL? bravo ghenea mergi in continuare cu alin popovici el e omul care face dreptate. Marian

 5. ce pot sa cred cind vad ca atunci cind vine vorba de Colterm se vorbeste de PNL,PSD,PDL? eu tremur cind vin facturile si voua va arde de vendete?

 6. CATASTROFA Pampu si sotia sunt in aceasi intreprindere, el director iar ea inginer si profesor. De ce nu sa-n-surat cu femeia de serviciu? daca nu ma insel si doamna Piturca lucra in aceasi intreprindere cind sotul era director. Dar doamna Kovacs? Doamna Negrut? Doamna Florea? SauTihon sau Gociu? Dumnezeu sa-i ierte! Sa demisioneze toti si in locul lor sa se angajeze onanisti cu act de la doctor !!! Sotiile si copii distrug fabrica !!! Mihailovici nu are sotia angajata in termoficare, ea e medic ca si mama sa tot medic si matusa-sa. Taica-su e inginer,alt pacat o fi si asta. Ca a umblat ,,in liste” ma indoiesc. Cine dracu face listele? portarul? Caracterul ….. sti ca muncitorii pe care-i avea in subordine apeleaza la el sau la doamna doctor (ca sa vezi sotia) cind au probleme? Exemple? el a facut rost de un scaun cu rotile pentru au copil bolnav al unui coleg fara sa fie rugat, Nu sunt asa multi oameni cu copii care au nevoie de scaun cu rotile in termoficare asa ca nu e greu de verificat. Acum citva ani baiatul unui coleg a vrut sa se sinucida aruncindu-se de pe un stilp de inalta tensiune, nu a reusit dar a fost ars si a ajuns la judetean. Tatal om sarac cu 6 copii, ia ghici cine a intervenit la spital??? Despre al cui caracer vorbim?

  • dna ana il ridici in slavi pe mihailovici. Esti pacineta nevesti, medic de ochi?…nu are ea legatura cu scaunul cu rotile, asta este a doua nevasta ca prima- femeie destepta l-a lasat.Scri de mama si matusa medici pensionari de multi ani. Ce legatura are meseria neamurilor inginerasului cu caracterul lui???? Esti obisnuita cu plocoanele duse la doctorii din neamul lui si ii aduci si lui unu.Sti un doctor care te ajuta fara sa-i duci plocoane? Ce caracter are un doctor care accepta plocoane?? Habar nu ai doamna despre ce oameni vorbesti!Omul asta are un caracter indoielnic, executa ordinele la comanda fara scrupule !!!

 7. hahaha parcal vad pe petrica conspirind cu titi si apoi mergind la chef cu alex ascultind muzica lacasti, titi:da mamacu bicin mine si alex un cor din nabucco

 8. despre un control care se stia dinainte ce rezultat va avea, oare credeti ca nepoata nu a intervenit la unchiul pentru tovarasul director, sau credeti ca angajarile strategice nu vorbesc? traiasca tovarasii nostri care ne conduc!! Seara de taina din ziua de joi la care au participat pampu, samo si altii sa soldat cu bine cu bine pentru ei, nepoata este mare si trebuie sai creasca salariul acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.