Întâlnire de gradul zero între bloggeri și oameni de teatru. Ce dezbatere...

Întâlnire de gradul zero între bloggeri și oameni de teatru. Ce dezbatere va avea loc în Sala 2

0
DISTRIBUIȚI
adam si eva teatru
Imagine din piesa Naționalului „Adam și Eva”

Bloggerii din Timișoara sunt așteptați la teatru. Teatrul Național Timişoara îi invită astăzi, de la ora 17.00, în foaierul Sălii 2, la o întâlnire specială. Este vorba de un dialog informal despre teatru și noile media: spectatori și creatori, sală de spectacol versus spațiu virtual, libertate de exprimare și responsabilitatea opiniei proprii, diversitate a perspectivelor.


”Întâlnirea este racordată la evenimente similare organizate în 17 teatre europene, în cadrul ETC Week”, explică Codruța Popov, secretarul literar al Naționalului timișorean.

Naţionalul timişorean a devenit membru al reţelei internaţionale de teatru European Theatre Convention (ETC), în urma votului unanim acordat de către membrii convenţiei, reuniţi recent în Adunarea Generală de la Tel Aviv, în noiembrie 2010. Cu membri din peste 40 de teatre din toată Europa, Convenţia Teatrală Europeană este o reţea de teatre publice creată în 1998 cu scopul de a promova textul dramatic contemporan, de a susţine circulaţia internaţională a artiştilor, precum şi de a dezvolta schimburi artistice în întreaga Europă.

Tot ca parte a ETC Week, Teatrul Național marchează 25 de ani de existență a rețelei internaționale European Theatre Convention dedicându-i reprezentația din 9 noiembrie a spectacolului Adam și Eva, după Liviu Rebreanu. Evenimentul va avea loc la Sala 2.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.