Intrarea în noua secție de Pneumologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”,...

Intrarea în noua secție de Pneumologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, motiv de scandal în plenul Consiliului Județean

0
DISTRIBUIȚI

poarta sectia de pneumologie

Întâlnirea de astăzi a aleșilor județeni a fost pusă pe jar de mai multe subiecte, ca dovadă, consilierii s-au certat de două ori într-o oră. Dacă la nici cinci minute de la debutul şedinţei de astăzi aleşii judeţeni s-au luat la harță pe tema ordinii secţiunii de interpelări, al doilea subiect fierbinte a fost intrarea în secţia de Pneumologie de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, recent amenajată, după ce clădirea în care funcţiona în trecut a fost evacuată de către Vladmir Cârpaci.


Intrarea cu pricina este sâmbure de scandal încă de când s-a inaugurat secția, pe motiv că aceasta nu are acces separat, astfel că micuții cu afecțiuni contagioase trebuie să împartă intrarea cu angajașii Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Timiș, ceea ce îi nemulțumește pe aceștia din urmă. Șefa DGASPC, Emilia Milutinovici, s-a plâns că directorul spitalului Ovidiu Adam nu a discutat subiectul până la capăt, ci a preferat să facă declaraţii belicoase la adresa direcţiei pe care o conduce acuzând că nu ar dori accesul micuţilor pe acolo.

Sătul de lamentări, Bojin a dispus ca Milutinovici şi Adam să se prezinte mâine dimineaţă la biroul său, pentru a lămuri problema intrării. Cearta nu a luat sfrârşit cu una cu două. În discuţie a intervenit vicepereşedintele CJT Marian Vasile, care a sărit în apărarea colegului său de partid Ovidiu Adam şi a menţionat că acesta a fost silit de presă să facă declaraţii şi că jurnaliştii au preluat trunchiat datele primite. Bojin a conchis că „nu hotârăsc nici Adam, nici Milutinovici” şi a promis că mâine problema va fi tranşată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.