Liceul Pedagogic a câștigat bătălia școlilor bune din Timișoara pentru o clasă...

Liceul Pedagogic a câștigat bătălia școlilor bune din Timișoara pentru o clasă „smart”. Vezi VIDEOCLIPUL cu care l-au impresionat pe sponsorul concursului

1
DISTRIBUIȚI

clasa

Elevii de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara vor face anumite ore, de la începutul anului viitor, într-o clasă dotată cu echipamente IT de ultimă generaţie. Tablete, tablă electronică, laptop-uri şi monitoare au fost câştigate de tineri în cadrul proiectului Smart Classroom, iniţiat de Samsung Electronics România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei.


Elevii de la Liceul Pedagogic s-au „bătut” cu alte nouă şcoli de elită din Timişoara în filmuleţe de două minute în care au prezentat cât mai creativ unităţile şcolare la care învaţă. Toate filmuţele au fost promovate pe Facebook şi pe YouTube, liceenii de la Pedagogic reuşind să strângă peste 4.000 de voturi.

Aceste voturi au contat în proporţie de 50 % în alegerea şcolii câştigătoare, jumătate reprezentând voturile unui juriu format din inspectori şcolari din Timiş şi angajaţi ai firmei Samsung. Rezultatele concursului au fost făcute publice astăzi, iar amenajarea şi dotarea clasei cu echipamente IT performante va începe în luna decembrie.

1 COMENTARIU

 1. Dap, rezultatele sunt asa de publice … http://www.nuevo.ro/castigator

  Iar stirea e cam incorecta:
  1. rezultatele au fost facute publice ieri (pentru 25 de minute dupa care au fost sterse de pe site)
  2. au fost 9 licee in total, deci s-au batut doar cu 8 licee
  3. au fost mai multe licee care au avut peste 4000 de voturi

  Si apropo, concursul s-a jurizat atat de corect : seful ISJT este profesor la Liceul Pedagogic si a fost si director acolo pana in 2010.

  Am si eu o intrebare : de ce nu s-a dat link si la celelalte 8 filmulete ? Nu ar trebui ca acest ziar sa fie impartial ? Cititorii ar trebui sa aiba dreptul sa vada si celelalte videoclipuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.