“Made in Banat”, proiect ce va stimula promovarea brandurilor locale

“Made in Banat”, proiect ce va stimula promovarea brandurilor locale

2
DISTRIBUIȚI

tuica_banat_domasnea

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, împreună cu camerele economice regionale Pancevo, Zrenjanin şi Kikinda demarează, în această lună, un proiect de cooperare transfrontalieră intitulat „Made in Banat”, finanţat în cadrul programului IPA, care va avea o durată de 18 luni.


Acesta doreşte să vină în sprijinul IMM-urilor din zona transfrontalieră şi să stimuleze promovarea, îmbunătăţirea calităţii şi vânzarea produselor acestora, prin lansarea unor produse regionale sub brandul „Made in Banat”. După derularea procedurii de acordare a brandului, proiectul îşi propune să creeze o reţea de cooperare economică transfrontalieră, mai multe work-shopuri precum şi alte evenimente legate de afaceri transfrontaliere şi vizează în special IMM-urile din judeţul Timiş  şi societăţile comerciale din districtele Banatului  sârbesc care pot promova produse regionale.

Foto: domasnea.ro

2 COMENTARII

  1. a nu se uita vinurile din Banat ale unei Crame care a luat multe premii internationale, care este, deci un brand „Made in Banat”, la Recas, jud.Timis, mai precis!

  2. Poate sunt ignorant: dar spuneti-mi un produs tipic banatean care sa fie cumparat in lume doar datorita ” made in Banat” „vinul de recas nu-i nici macar cunoscut in toata Romania darmite in Europa” celebra „sonca” are deja un brand cunoscut in toata lumea : ” Schwarzwälder Schinken” si poate nu credeti, dar nu cred ca 1% din ce din Europa au auzit sau stiu unde este Banatul,….majoritatea nici macar nu stiu unde este Romania…..asa ca cred ca este mai bine sa ne concentram in a face specialitati de calitatea si sa le promovam in lume sa ajunga o marca cunoscuta si cautata, ca apoi cei care cumpara marca respectiva sa se intereseze unde este banatul…….decat sa dam un Brand ….si sa asteptam minuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.