Manifestare de susținere a lui Berbeceanu. Ce a transmis de după gratii...

Manifestare de susținere a lui Berbeceanu. Ce a transmis de după gratii comisarul-șef

0
DISTRIBUIȚI

proteste berbeceanu (33)

Peste 150 de persoane s-au adunat astăzi în faţa sediului DIICOT Hunedoara din Deva, la o acţiune de susţinere a comisarului şef Traian Berbeceanu afişând pancarte cu mesajul „Respect Traian Berbeceanu” şi coli de hârtie pe care este imprimată fotografia comisarului şef. Printre protestatari sunt poliţişti, rude ale poliţiştilor, dar şi persoane simple care nu au nicio legătură cu cazul, dar au fost impresionate de activitatea comisarului şef Traian Berbeceanu.

proteste berbeceanu (50)

“Aş vrea să transmit populaţiei din Deva un mesaj de la Traian Berbeceanu care astăzi l-a sunat pe juristul nostru de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi le-a transmis tuturor devenilor că va fi drept în continuare şi va spune numai şi numai adevărul.


Le mulţumeşte devenilor pentru sprijin, îşi iubeşte foarte mult soţia şi băiatul şi nu va face niciun compromis în aflarea adevărului. Şi noi, ca sindicat, sperăm în continuare în justiţie şi sperăm să iasă adevărul la iveală”, a declarat vicepreşedintele Filialei Hunedoara a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Vasile Bucuci, participant la acţiunea de protest.

Protestatarii susţin că acţiunea are loc ca urmare a mobilizării de pe o reţea de socializare. Susţinătorii comisarului şef Traian Berbeceanu consideră că menţinerea lui în arest este o nedreptate şi cer să fie lăsat să se apere în libertate, deoarece, consideră ei, nu reprezintă un pericol.

Comisarul-șef de la “Crimă Organizată” Alba Iulia a fost arestat la sfârșitul lunii trecute după ce procurorii au stabilit că acesta a sprijinit o grupare de evazioniști cu firme fantomă. Polițist celebru în România, pentru cazurile importante la care a lucrat, Berbeceanu a afirmat de la începutul acestei acțiuni că totul este o răfuială împotriva sa. De la sfârșitul săptămânii trecute, dosarul său a fost preluat de la DIICOT Alba Iulia de către structura centrală a instituției.

proteste berbeceanu (51)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.