Micuţele balerine susțin campania Help25 pentru prevenirea cancerului la sân

Micuţele balerine susțin campania Help25 pentru prevenirea cancerului la sân

0
DISTRIBUIȚI

balerine

Micuţe balerine îmbrăcate în alb şi roz au dansat vals sau polka într-un mini spectacol ce a avut loc aseară la Casa Tineretului. Fetiţele au susţinut spectacolul în cadrul Campaniei Help25, iniţiată de o echipă de voluntari din Asociaţia OncoHelp, ce are ca scop achiziţionarea unui mamograf performant precum şi iniţierea primului program de depistare a cancerului de sân din România. Zeci de timişoreni au asistat aseară la show-ul pregătit de dansatoare, iar apoi au avut parte de ateliere de manionete, engleză distractivă şi facepainting.


Nu au lipsit de la eveniment nici organizatorii campaniei umanitare Help25, care i-au informat pe cei prezenţi cum pot contribui la salvarea femeilor care au cancer la sân. “Oferim în cadrul acestui  program mamografii gratuite pentru femeile care nu au venituri, din tot vestul țării. Pentru cei care vor să ne susțină în continuare, în această cauza umanitară, extrem de importantă pentru comunitatea noastră, o pot face, de azi, trimițând un SMS la numărul  8862, costă 2 euro cu TVA”, a spus Mihaela Ciotea, coordonatoarea campaniei Help25.

Organizatorii Campaniei Help25 speră să strângă peste 200.000 de euro pentru achiziţionarea unui mamograf performant, iar timp de doi ani va fi implementat un program de screening al cancerului la sân. În cadrul acestuia, 5.000 de femei sărace vor beneficia de mamografii gratuite. Donaţii se pot face în conturile RO20BTRLEURCRT0060797803, RON RO70BTRLRONCRT0060797803, USD RO51BTRLUSDCRT0060797802. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.help25.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.