Momcilo, liderul trupei Bajaga: „Revin cu mare plăcere de fiecare dată la...

Momcilo, liderul trupei Bajaga: „Revin cu mare plăcere de fiecare dată la prietenii mei timişoreni“

0
DISTRIBUIȚI

bajaga

Momcilo Bajagic „Bajaga“, liderul uneia din cele mai îndrăgite şi populare trupe din Serbia, Bajaga I Instruktori, a fost prezent ieri în Timişoara şi ne-a declarat că revine cu cea mai mare plăcere în oraşul de care îl leagă câteva amintiri frumoase.  „Am avut ocazia să cânt prima oară în Timişoara la câteva zile după Revoluţia din 1989 într-un concert umanitar la Sala Olimpia. Pe atunci nu ştiam că muzica noastră este cunoscută aici în Timişoara, dar în ultimii ani am avut ocazia să susţin neumărate concerte. Ţin să le mulţumesc tuturor prietenilor mei de aici pentru sprijinul acordat. Timişoara e un oraş special în inima mea şi revin cu mare plăcere de fiecare dată la prietenii mei. Am câteva amintiri foarte frumoase din acest oraş“, ne-a declarat muzicianul.

Prezenţa sa în Timişoara a avut loc cu ocazia lansării agenţiei D & N Media Show Production, eveniment care a avut parte de o sumedenie de personalităţi şi care a inclus şi un superb spectacol cu solista Ceca Slavkovic, desfăşurat în cadrul Zilelor Culturale Sârbe în România.


Printre cei aflaţi la faţa locului s-au numărat şi muzicienii timişoreni Horea Crişovan, Florin Cvaşa şi Bujor Hariga. „Obiectivul principal al activităţii noastre este conceperea cât mai explicită a proiectelor viitoare, care vor dezvolta prin activităţi culturale şi sportive cooperarea tuturor naţiunilor din regiune, astfel încât, să faciliteze buna circulaţie a rezumatelor culturale şi de altă natură care îmbogăţesc spaţiul în care trăim. Vom promova evenimente culturale şi programe sportive“, ne-a declarat Dijana Pop, din partea agenţiei D & N Media Show Production.

Recent liderul trupei Bajaga a compus coloana sonoră a musical-ului „Ženidba i udadba“, care se bucură de un deosebit succes în ţara vecină. „Până acum am compus pentru piese de teatru, de film, televiziune şi publicitate, şi mi-am dorit foarte mult să fac şi un musical. A fost o experienţă interesantă. Nu demult am scos şi pe vinil ultimul nostru album “Daljina, dim i prašina”. Din cele 270 de discuri pe care le-am scos, cam jumătate le-am dat la prieteni şi muzicieni, restul le-am pus în vânzare, pentru cei care vor să ne asculte în această formă. Sunt nerăbdător să revin în Timişoara“, ne-a mai declarat liderul celebrei trupe sârbeşti. Legendara formaţie Bajaga a susţinut un concert special în această vară la Belgrad, ocazie cu care www.pressalert.ro a organizat un concurs în urma căruia zece cititori norocoşi au participat la acest eveniment.

FOTO: Valentina Sarosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.