Motivul pentru care municipalitatea îi va da în judecată pe membrii clanului...

Motivul pentru care municipalitatea îi va da în judecată pe membrii clanului Cârpaci. Ce spune Stoia despre „spionii” din primărie

3
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Viceprimarul Traian Stoia a prezentat astăzi un nou caz imobliar în care este implicat clanul Cârpaci, care de această dată doreşte să oblige primăria să deschisă o stradă. În cadrul conferinţei sale acesta povestit că „avem o situaţie imobiliară în care se pare că vom avea un proces cu domnul Cârpaci Vladimir zis Pipi.


Pe C.D. Loga, la numărul 40, se află fostul sediul la PSD şi în spate la 40 A este o clădire cu 11 apartamente din care trei au proprietari diverși şi opt sunt proprietatea domnului de care vorbeam mai înainte. Fostul sediul al PSD a fost retrocedat unor cetăţeni germani care sunt un bărbat şi două femei care locuiesc în Germania şi care au păstrat proprietatea. Foarte interesant lucru care se repetă ciclic, în mod miraculos, este că domnul Cârpaci află adresele unde trăiesc aceste persoane şi le face o ofertă care pentru moment a fost refuzată. Domnul Pipi a ştiut cum să facă o adresă. Sunt convins că numai din primărie putea primi aceste informaţii, că numai de aici le putea avea. La 38 este fosta Securitate din Timişoara, or oamenii aceştia vor să oblige primăria să redeschisă strada Cezar, din spatele clădirilor înspre parc paralelă cu Loga”. Stoia a conchis că probabil va exista un proces legat de pretenţia celor din clanul Cârpaci de a avea propria stradă pe care să meargă la rudele lor.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.