Nicolae Robu anunţă cele cinci lucruri pe care le va cere ţiganilor...

Nicolae Robu anunţă cele cinci lucruri pe care le va cere ţiganilor din Timişoara ca să nu le mai fie majoritarii ostili

3
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP-1024x682

Anunţ de maximă importanţă făcut de edilul şef Nicolae Robu în această seară pe Facebook. Primarul a informat că mâine va avea o întâlnire cu mai mulţi lideri naţionali ai rromilor. Acesta s-a angajat că în cadrul reuniunii nu vor exista niciun fel de negocieri, că sub nicio formă nu îşi va retrage solicitarea de executare silită a clanului Cîrpaci, ba mai mult că va cere ca în schimbul sumei de 380.000 de lei să fie restituită clădirea evacuată de la spitalul de copii şi că va solicita Poliţiei să cerceteze toate cazurile de retrocedări din anul 1990 şi până-n prezent.

Optimist, primarul crede că poate schimba tadiţiile ţigăneşti şi mai anunţă şi că „voi cere rromilor, prin liderii lor: să înlăture turnuleţele de pe clădirile din Timişoara şi să le aduca în armonie cu arhitectura Timişoarei, să nu-şi mai agaseze / agreseze vecini, să renunţe în Timişoara la ceremoniile de nuntă şi funerare somptuoase, care perturbă oraşul, înţelegând că în democraţie ai dreptul să faci tot ce vrei, cu condiţia sa nu deranjezi pe nimeni, să înceteze cu cerşitul în Timişoara,să-şi dea copiii la şcoală, înţelegând că toate acestea sunt spre binele lor, inclusiv sunt condiţii obligatorii pentru ca ceilalţi timisoreni să ajungă să nu-i mai vorbească de rău, respectiv să nu le mai fie ostili”.


Pe final, Robu s-a angajat şi să amenjeze prin proiecte zonele unde locuiesc rromi săraci, dar şi să îi ajute pe elevii rromi cu cele de trebuinţă pentru şcoală.

3 COMENTARII

  1. Tiganii sunt smecheri, domnule Robu, stati linistit, iar despre schimbarea traditiior lor……. nici sa nu va ganditi, caci nu veti reusi niciodata asa ceva! Cineva v-ar putea schimba dv. traditiile? Nu cred! Realist v-am zis! Da-tii afara din Centru, daca vreti sa scapati de ei……. altfel n-aveti cum!

  2. Primarul din „Turnul de Fildes„ este complet nerealist! cu tiganii nu poti sa ai un dialog a incercat si Antonescu inzadar ! Tiganii au frica doar de bataie si cand le sunt amenintate palatele in alte situatii scuipa pe toti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.