Coca Cola, acuzată de primarul Timişoarei că este cea mai rea platnică...

Coca Cola, acuzată de primarul Timişoarei că este cea mai rea platnică la bugetul local. Vezi cine-i omul de afaceri care contrazice topul lui Robu

3
DISTRIBUIȚI

euro_1

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a făcut astăzi public un top al datornicilor, persoane juridice, la taxe şi impozite locale pe terenuri, clădiri şi mijloace de transport. Lista datornicilor arată astfel: Coca Cola România – 8.035.700 de lei, Bega Grup Turism Minerale Invest Tehnomet – 3.926 .163 lei, Timcon3.212.748 lei, Prima Construct 1.585.528 lei, Valkiria Invest – 1.261.271 lei, Interporto – 1.006.804, Monlandys- 898.160 lei , Ecosysteme -584.552 lei, Uzinele Mecanice Timişoara 239.596 lei, IMRU -109.920 lei. Pe marginea subiectului, primarul a comentat că „eu lansez un apel către ei să facă eforturile de rigoare pentru a se achita de aceste datorii, pentru a-şi plăti taxele şi impozitele locale pentru că avem nevoie de fonduri la bugetul local şi pentru că aşa este cinstit şi aşa este corect ca fiecare să îşi plătească taxele şi impozitele ce i se cuvin.(…) Eu vreau ca dincolo de aceste măsuri şi penalităţi să pun şi o presiune pe cei în cauză şi pentru a depune strădanii mai mari să îşi achite obligaţiile”.


Edilul şef nu a putut spune dacă sumele reprezintă totalitatea impozitelor sau dacă sumele cuprind şi penalităţi, dar a clarificat că este vorba despre valoarea soldurilor restante. Primarul s-a plâns şi că dacă ar avea aceşti bani la buget ar putea face investiţii şi plăţi, cum ar fi cele de subvenţii către RATT.

Cifrele prezentate de Nicolae Robu au fost contestate dei cei de la Bega Grup. „În momentul de faţă, firmele de Bega Grup au o datorii curente totale de 100.000 lei. de fapt. Suntem unul dintre principalii contribuabili la bugetul local. Este o greşeală de interpretare a datelor pe care le-a primit domnul primar „, a declarat Emil Cristescu,  vicepreşedintele Bega Grup.

3 COMENTARII

  1. dle primar aceste sume rezulta din reevaluari ? intrebati-i pe datornici,cand si-au depus ultima reevaluare…care se face odata la 3 ani? Inspectia Fiscala a fost desfiintata…prietenii si BODO ADRIAN stiu de ce 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.