Robu se plânge că Stoia s-a lăudat că știe cum se va...

Robu se plânge că Stoia s-a lăudat că știe cum se va termina procesul lui cu ANI. Cu ce-l mai amenință pe viceprimar

10
DISTRIBUIȚI

robu gandire

Un nou episod din scandalul dintre primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia s-a consumat, în scris, cu puţin timp în urmă. Supărat că pesedistul Stoia l-a acuzat că „se comportă ca Berlusconi pe bani publici”, liberalul Robu a redactat şi el un comunicat prin care avertizează că nu mai are ce discuta cu Stoia „după toată mizeria la care s-a dedat la adresa mea”. Robu a reluat acuzele privind faptul că viceprimarul Traian Stoia îşi depăşea atribuţiile de serviciu şi că lucra cu comisii constituite fără aprobarea sa. „Este chiar jenant să mai amintesc de lipsa totală de fair-play la adresa mea, dovedită în relaţia cu angajaţii Primariei, prin afirmaţii frecvente de desconsiderare a mea şi de etalare cu emfază a faptului că el nu primeşte dispoziţii de la nimeni în Primărie, şefii lui fiind în altă parte (???).


În plus, a încercat să-mi ştirbească autoritatea afirmând în faţa mai multor persoane şi în mai multe rânduri, începând din luna mai 2013, că el știe din surse sigure că eu voi pierde procesul cu ANI şi că voi fi suspendat din funcţia de Primar (chiar dacă legea stabileşte cu totul şi cu totul altceva, pretinsa mea incompatibilitate fiind legată de funcţia de Rector, şi nu de cea de Primar)”.

Legat de acuzele cum că ar fi sub presiunea mafiei imobiliare, făcute de Stoia, primarul a repetat explicaţiile de vineri şi a menţionat că nu are nimic de-a face cu afacerile din domeniul imobiliar şi că ţine cu tot dinadinsul ca anchetele privind şmenurile imobiliare să fie duse la bun-sfârşit, dar sub semnul discreţiei maxime. Robu a încheiat astfel :”deci, d-le Stoia, încă o dată, cat se poate de răspicat: VREAU ANCHETAREA TUTUROR PRELUĂRILOR DE CLĂDIRI ŞI TERENURI DE LA PRIMĂRIE ŞI DE LA STATUL ROMÂN CARE AU AVUT LOC ÎN TIMIŞOARA DIN 1990 PÂNĂ ÎN PREZENT. VREŢI ŞI DV. (ATENŢIE: AM SPUS ŞI DE LA STATUL ROMÂN, CEEA CE DV EVITAŢI SĂ SPUNEŢI!) ?!”. După ce a semnat comunicatul Prof.dr.ing. Nicolae Robu PRIMARUL TIMISOAREI, liberalul a venit și cu post scriptum „menţionez ca mâine voi avea o nouă replică, dar una de un cu totul alt gen”.

10 COMENTARII

  1. Nu va lasati intimidat, domnule Robu, caci ati avut si veti avea votul nostru, cel al timisorenilor! De ce nu-l schimbati pe acest viceprimar PSD-ist? PSD-ul este un partid care, sa fim seriosi, merge pe sistemul PCR! (Pile, Cunostintze, Relatii) Ori in PNL n-a existat niciodata acest sistem! Sa nu ma contraziceti, ca stiu foarte bine ce-am zis!Deci, jos cu acesst viceprimar, un mafiot ca si cei carora le face diverse favoruri!

  2. In sfarsit un om cu vana. Cine nu vede ca in Timisoara lucrurile se misca la cu totul alta viteza decat pana acum e orb sau rau intentionat. Daca taie si macaroana mafiei imobiliare e prea tare primarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.