O nouă acțiune marca Grapini: ministrul l-a numit pe fratele nurorii sale...

O nouă acțiune marca Grapini: ministrul l-a numit pe fratele nurorii sale la conducerea companiei publice Mamaia SA

9
DISTRIBUIȚI

maria_grapini

Numele ministrului delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a ajuns din nou în atenția publică într-o lumină mai puțin luminoasă.


După ce şi-a angajat o rudă pe post de consilier personal, Grapini ar fi numit-o apoi şi la conducerea companiei de stat SC Mamaia SA Constanţa, scriu jurnaliștii de la replicaonline.ro, din Constanța. Este vorba despre Tudor Mataragiu, de 24 de ani, fratele Ancăi Cristina Mataragiu, soţia lui Cosmin Grapini, fiul Mariei Grapini.

Mataragiu este plătit din bani publici din luna martie a acestui an, iar din această lună, mai exact din data de 12, a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al SC Mamaia SA. Tudor Mataragiu este fiul colonelului în rezervă Costel Mataragiu, fostul şef al Diviziei Economice din SRI Timiş, demis în ianuarie 2005, în prezent director Omniasig, implicat în mai multe scandaluri şi cercetat în celebrul dosar Jimbolia. Maria Grapini nu a putut fi contactată până la ora publicării acestui articol.

9 COMENTARII

  1. ca a fost numit cutarica (ruda de gradul 13) membru in consiliul whatever am inteles. ministra cu pricina a incalcat vreo lege prin asta? daca da, care? daca nu, care-i stirea si cine a comandat-o? 🙂

  2. Vai ce gafă, cum își arată arama vechii securisti cu sursele, v-ar impusca Ceausescu de ar mai putea…saracul
    Lasa Mariana, pune sigla Bosch si pe Mamaia SA
    Ne auzim deseara la TV Grivco 😉

  3. NU e singurul caz, doamna Grapini a avut grija ca sotul doamnei prodecan Sirghi de la FEAA Timisoara, sa primeasca un loc caldut la ADR Vest, prin „bunavointa” domnului Maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.