O vastă reţea de pedofilie a fost desfiinţată: 348 de persoane au...

O vastă reţea de pedofilie a fost desfiinţată: 348 de persoane au fost arestate în întreaga lume

0
DISTRIBUIȚI

puscarie

Poliţia canadiană a anunţat joi că a desfiinţat o vastă reţea de pedofilie care a dus la arestarea a 348 de persoane în întreaga lume. În cadrul unei anchete lansate în 2010, poliţia a arestat un rezident al oraşului Toronto în mai, prezentat ca fiind liderul reţelei şi acuzat că a răspândit conţinut cu caracter pedofil.

În urma anchetei care s-a desfăşurat în 50 de state, 348 de persoane au fost arestate în întreaga lume şi 346 de victime minore au fost „scoase din exploatarea sexuală”, conform unui comunicat al poliţiei din Toronto.

Anchetat pentru 11 capete de acuzare, canadianul în vârstă de 42 de ani avea un website pe care vindea şi difuza fotografii şi filme în care adulţi întreţineau acte sexuale cu copii.

Anchetatorii au confiscat şi un volum important de fişiere din calculatoarele societăţii suspectului cu un total de 45 de teraocteţi (terabytes).


Cifra de afaceri a acestei societăţi era de peste patru milioane de dolari.

Poliţia a declarat că suspectul îi plătea pe adulţi pentru a filma scene de pedofilie înainte de a le comercializa pe site-ul său de Internet.

Poşta americană a fost implicată în anchetă pentru şi alte servicii de poliţie din diferite state precum Suedia, Spania sau Australia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.