Ostaficiuc s-a enervat din cauza „conspirației primarilor”: „Partidul v-a făcut pe toţi...

Ostaficiuc s-a enervat din cauza „conspirației primarilor”: „Partidul v-a făcut pe toţi primari, nu sunteţi nişte genii” UPDATE Câte voturi împotrivă a primit şeful PDL Timiş

7
DISTRIBUIȚI
alegeri pdl si alin popoviciu04_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

După retragerea din cursa pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte a primarului din Sânnicolau Mare Dănuț Groza, în competiție au mai rămas doar deputatul Alin Popovciu şi primarul de la Gottlob, Gheorghe Nastor. Ajuns la microfon, Nastor a spus că vrea să se pensioneze de la PDL şi că ar vrea ca pe funcţiile din cadrul partidului să existe mai multă competiţie.  Şi, cu toate că se declară pedelist pe viaţă, Nastor a spus că se poate retrage în orice moment din partid dacă doctrina nu este respectată şi nu se pune preţ pe valoare.

Ultimul care a ţinut un discurs a fost deputatul Alin Popoviciu care a  adoptat un ton serios şi a spus că “dacă mai existau voci care spuneau că eu abia aştept să pun mâna pe şefia partidului la aceste alegeri, acum tac”. Popoviciu a menţionat că este necsar ca PDL să revină la conducerea judeţului şi că va lupta pentru acest lucru. „Vreau să vă sun că acest USL poate fi învins de o echipă unită în care fiecare să tragă. Vreau să câştig CJ şi e nevoie de un conducător, de un om care să poată să ducă acel partid la câştig. Vreau să continui proiectele frumoase începute de Ostaficiuc şi lăsate la o parte de Bojin şi ai lui care luptă numai pentru clientela lui politică. Sunt un om care ştiu să mă bat. Urmează doi ani în care o să mă vedeţi în casele dumneavoastră”, a promis Popoviciu, de pe acum sigur de victorie.

Darius Postelnicu, primarul din Jimbolia, şi-a retras canidatura pentru funcţia de secretar executiv, spunând că e de acord cu acuzele lui Dănuţ Groza.


După el,  Marcel Avram, primarul de la Făget a renunţat şi el la candidatura pentru vicepreşedine. Acelaşi lucru l-a făcut şi Raul Cozarov, primarul comunei Gătaia. Calm la început, Ostaficiuc a devenit din ce în ce mai nervos din cauza reacţiilor de solidaritate faţă de Groza şi a ţipat la Avram că „poate ai uitat cum ai juns primar prin truda PDL, dacă voi, primarii, vreţi să faceţi o conspiraţie, puteţi să o faceţi”, invitând-i mai apoi pe toţi să renunţe la calitatea de membru de partid.

La microfon a urmat Petru Roman, primarul de la Deta, care a atenţionat şi el că numărul membrilor votanţi scade şi că speră ca PDL să nu devină partidul şmecheilor. După discursurile edililor-șefi, la microfon Ostaficiuc a răcnit că şi „dacă vreţi voi, eu nu îmi retrag candidatura. Chiar toţi suntem nişte tâmpiţi şi nişte șmecheri, când voi spuneți că sunteţi pedelişti până la moarte şi acum fugiţi că suntem în opoziţie. Partidul v-a făcut pe toţi primari, nu sunteţi nişte genii. Sigur, nu vreţi să faceţi parte din echipă”. La final Ostaficiuc le-a transmis că toată şarada a eşuat şi că partidul merge mai departe în ciuda conspiraţiei primarilor. Legat de şefia partidului, acesta a mai spus: „Veniţi să ne batem pe voturi, veniţi la luptă dacă puteţi, un lider nu se naşte decât prin luptă”.

UPDATE Scrutinul fără emoţii, organizat sub deviza „candidatul şi postul”, a luat sfârşit. Astfel, Constantin Ostaficiuc a fost validat pentru un nou mandat în funcţia filialei judeţene a PDL Timiş cu 245 voturi pentru şi 27 împotrivă. Alin Popovciu şi-a adjudecat şi el scaunul de prim – vicepreşedinte al filialei după ce Dănuţ Groza, primarul din Sânnicolau Mare, s-a retras din cursă cu câteva minute înainte de start. 209 din cei 300 de delegaţi au fost pentru Alin Popoviciu, în vreme ce alţi 71 au fost împotrivă. Cel mai votat sau dorit candidat a fost primarul din Gottlob cu 260 de voturi pentru şi alte 19 contra. Secretar general al organizaţiei a fost ales Dan Popa cu 266 voturi pentru şi 13 împotrivă.

7 COMENTARII

  1. Foarte urat din partea celor care s-au retras. Sa ne uitam sa vedem cine sunt.Toti sunt cei care vorbeau foarte frumos la sedinte,au primit tot ce au cerut de la presedintele partidului cand PDL era la guvernare,verificati in teren ce li s-a dat,ce bani si cate au facut. Trebuie sa mai verificam ce beneficii a avut Groza ? Oare sa-l fi influentat fotografia facuta de el impreuna cu grupul sau impreuna cu d-na UDREA la Bucuresti la alegerea presedintelui de partid ? Oare acest Groza realizeaza ce a facut ? Va spun eu ca nu stie,pentru el a fost destul sa apara scris numele in ziar sau la televiziuni. Nu asa se obtine o functie,luand din banii altor primari si vorbind mult si tare.Presedintele Ostaficiuc nu merita din partea la nici unul asa ceva..-

  2. Bravo Groza. In sfarsit un om care ar curaj sa vorbeasca, impreuna cu primarul Pitt. Un simulacru de alegeri , cu aranjamente pina la sange de miss popa. Numai gunoaie si un costi pierdut in spatiu. Dute acasa costi ca sa terminat joaca, vasile te lasa cum ai facut si tu cu el la alegeri.

  3. total imprevizibil acest rezultat! Partid viu????? bleah…ce frumos e sa candidezi de unul singur pentru o functie! Penibil, domnilor!

  4. Curata mascarada! Precis in sala de sedinte a PDL-ului nu exista o oglinda mare in care acesti”membrii distinsi” ai partidului si-ar putea vedea fata din cind in cind.PENIBIL, PENIBIL, PENIBIL….
    atita vreme cit un ALIN Popoviciu exista in acest partid sau mai exact pe lume, vor fugi cit de multi posibil din aceasta organizatie. Nici macar Ostaficiuc nu e atit de urit si de evitat cit este lacheul Popo.
    Scirba totala, numai la auzul numelui . Oare Costi nu isi da seama ? Ba da, sigur ca aude si vede totul, dar cine sa-l mai slujeasca si sa-i curete gunoaiele cu o face lingaul de Popo. Asta si-ar vinde si mama pt interesele proprii. si apoi s-ar lauda ca a facut-o pt partid. Ce mai sintem pe vremea PCR indoctrinati de idei false si chiar inumane ? Si urmam linia partidului pina la moarte ca altfel , cine stie….ce se mai intimpla, DNA, ANI, SRI….etc. Cu astea sint obijnuiti doar Ostaficiuc, Popa, si poate altii mai vechi crescuti pe vremuri de PCR (UTC-isti de azi, comunistii de miine; Scoala GH.Gheorghiu-Dej…), dar cei mai tineri care nu au familii de traditie , au probabil cite-odata si propriile idei si interese, sau poate au ochii deschisi sa vada ca mai marea hotie in masa a PDL-ului nu are de-a face cu bunastarea tarii si a oamenilor de rind. Poate nu isi doresc ca familiile lor sa aibe zeci de case, milioane de euro in conturi straine si alte „binefaceri” de partid, ci pur si simplu vor sa doarma linistiti in paturile lor fara ginduri negre, fara groaza ANI si poate mai au si coloana vertebrala. Omul simplu are si el mindria lui personala ! Poate vad si aud si membrii PDL care nu se mai supun, cit de departe au ajuns cam toti „marii” partidului. Care nu are proces de coruptie pe rol? Cit se spurca unul pe altul numai ca sa-si pastreze scaunul ? Toti stiu cit de mult se iubesc Popa cu Ostaficiuc (probleme intime de familie) , toti stiu cit deconteaza Popoviciu pt pastrare postului, toti stiu de bunele relatii Bojin-Costi-Popa-Popoviciu… ,ce se vede e doar praf in ochii necunoscatorilor ! Asta e atmosfera de colaborare ? Si tunci mai strigi ca”ti-amfacut siti-am dres…, te-am facut om…” Sa faci parte din echipa ? Ce echipa , cea care ajuta la umplut conturile unora ? Sa ramina in continuare un lingau ? Nu, nu si iar nu. S-a mai trezit lumea la realitate Tovarase Ostaficiuc ! Cinste celor care s-au retras ! Asta nu inseamna ca fug la greu ci doar ca retrag din cloaca asta de netrebnici. Va e frica ca pierdeti si Sinnicolaul ?`Da, se duce de la PDL, incet,incet. Si da, nu sintem genii, partidul ne-a facut primari, la fel ca pe fostul prefect PDL, care nici el nu era si nici nu e un geniu, tot partidul l-a facut ce este azi ? Si apropos..mai striga cineva ca vi-am dat si va mai dau…. la ultimul meeting in piata universitatii… Da, dl. Ostaficiuc, ne-am saturat sa tot decontam, sa tot ne inclinam, sa nu avem cuvint de spus, sa fim stigmatizati numai prin faptul ca sintem membrii acestui partid in care nu se v-a face curatenie in veci. Nu mai vrem POPOVICIU. dupa metoda cine nu-i cu mine e inpotriva mea, asa si noi, sintem impotriva ! Ca sa se stie ca functiile nu sint batute in cui si nici nu se mostenesc, cu atit mai putin sa se imparta dupa eficacitatea activitatii de lins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.