Peste 1.000 de vitezomani, amendaţi în weekend. Cu ce viteză de raliu...

Peste 1.000 de vitezomani, amendaţi în weekend. Cu ce viteză de raliu conducea o şoferinţă de 66 ani în localitate

0
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amenda

Mii de amenzi au fost aplicate, în ultimele trei zile, şoferilor care au fost prinşi de poliţiştii din judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin că nu respectau semnele de circulaţie. Cei mai mulţi şoferi s-au ales cu sancţiuni pentru că au depăşit viteza legală. Doar în judeţul Timiş, din cele 1.200 de amenzi aplicate, în valoare de 150.000 de lei, 760 au fost acordate vitezomanilor.


50 de poliţişti timişeni au acţionat zilnic, cu scopul de a preveni accidentele rutiere grave, utilizând toate aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Timiş. De asemenea, 44 de şoferi au rămas fără permis de conducere, dintre care 14 pentru viteză, iar doi şoferi au fost prinşi  de poliţişti în stare de ebrietate şi fără permis de conducere, astfel că s-au ales cu dosar penal.

Nici şoferii din judeţul Arad nu sunt mai liniştiţi în trafic. În ultimele două zile, poliţiştii arădeni au aplicat peste 900 de sancţiuni, în valoare de 180.000 de lei, în cadrul unor acţiuni pentru prevenirea şi reducerea numărului de accidente rutiere grave. Dintre acestea, 420 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, fiind reţinute 25 de permise de conducere. Trei şoferi au fost amendaţi şi au rămas şi fără permisele de conducere pentru că au depăşit viteza legală cu peste 50 km/h, printre care şi o şoferiţă de 66 de ani din judeţul Galaţi, care conducea în localitatea Bârzava cu viteza de 114 km/h. Iar în judeţul Caraş-Severin, au fost amendaţi peste 100 de şoferi, 72 dintre aceştia pentru că au condus cu viteză prea mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.