Petrecere Dub in Town, cu americanul Roommate şi britanicul Parly B, la...

Petrecere Dub in Town, cu americanul Roommate şi britanicul Parly B, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

roommate

Amatorii de sound-uri reggae, dub şi dubstep vor avea parte de petrecerea intitulată Dub In Town No1, un eveniment care îi va aduce pe americanul Roommate şi britanicul Parly B la Timişoara, în data de 8 noiembrie. Pe numele său adevărat Justin McCauley, Roommate a luat lecţii de chitară de la vârsta de 11 ani şi a lansat primul său album solo în 2003 sub numele de Dubfunk vol1.

Alături de No Thing din San Francisco, a pus bazele proiectului Babylon System, care a lansat o serie de piese care au devenit cunoscute în dubstep-ul american ca „50 Blocks Away”,” Examination of Time”, sau „Loaded”.  Alături de activitatea sa ca producător, muzicianul a pus bazele casei de discuri Hollow Point Recordings.


Britanicul Parly B a colaborat cu o serie de producători cunoscuţi ca Lionfire, Riddim Tuffa sound, Ed West, Ghost Town, 7FT, Digital Dubstar, Tradesman & Danny T, Mungo’s Hi Fi, Adam Prescott, Oris Jay, Raggattack, Part2style, Reggae Toybox. Alături de invitaţii speciali, Dub in Town va avea parte şi de reprezentaţiile celor de la High Kulture Soundsystem – un colectiv muzical din Timişoara care promovează vibe-uri reggae, bass music şi turntablism – Astronaut Kru (Deva) şi Zo (Subfeleac). Evenimentul va avea loc la Hala industrială din strada Pestalozzi nr. 20, de la ora 21.00, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.