Povestea chiriașului nărăvaș dintr-o casă a Primăriei Timișoara. Ce sancțiuni anunță Stoia

Povestea chiriașului nărăvaș dintr-o casă a Primăriei Timișoara. Ce sancțiuni anunță Stoia

3
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Reprezentanții municipalității au făcut public un caz al unui timișorean care, deși stă într-un imobil al primăriei, refuză să facă reparațiile necesare, iar vecinii săi suferă.


Viceprimarul Traian Stoia a anunţat ieri că „într-o clădire din strada Vâlcea numărul 11 avem un chiriaş, Mugurel Boroşioiu, care ar sta cu soţia şi cu fiica în acest spaţiu, dar dumnealui nu locuieşte acolo, locuieşte în altă parte. Are o proprietate la Ciacova, pe strada Tudor Vladimirescu, număr 56 şi încă o proprietate ca moştenire tot în Ciacova. Clădirea de pe Vâlcea e a primăriei şi primăria nu are cum să facă reparaţii. Cel care stă sub el este inundat la fiecare ploaie”, a explicat  Stoia. Acesta spune că omul s-a angajat în scris să facă reparaţii pe care nu le-a făcut şi că deja s-au depus actele pentru rezilierea contractului de închiriere.

3 COMENTARII

  1. E revoltator ca un individ cu trei proprietati imobiliare, din care una in zona centrala a Timisoarei, sa ocupe si un spatiu locativ al primariei. Mii de familii au probleme cu locuinta, in schimb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.