Prim-procuror, ridicat de DNA pentru corupție

Prim-procuror, ridicat de DNA pentru corupție

2
DISTRIBUIȚI

dna 2

Prim-procurorul de la Parchetul de pe langă Judecătoria Gheorgheni, județul Harghita, Majeczki Izabella, a fost ridicată în această dimineață de DNA, potrivit digi24.ro.


Procurorii DNA au suspiciuni că Majeczki Izabella ar fi implicată în infracțiuni de corupție, astfel că au solicitat Secției pentru procurori a CSM să dea un aviz de încuviințare a perchezițiilor, dar și pentru reținerea și arestarea sa.

Azi dimineață, procurorii au procedat la ridicarea prim-procurorului, iar surse judiciare susțin chiar că se fac percheziții. Majeczki Izabella urmează să fie adusă, cel mai probabil, pentru audieri la sediul central al DNA, și urmează să se stabilească apoi dacă se vor dispune măsuri preventive pe numele său. În ultima declarație de avere depusă, din mai 2012, Majeczki Izabella, declara numai veniturile din salarii, aproximativ 97.000 de lei, și un depozit bancar de 43.000 de lei.

2 COMENTARII

  1. Ete drace, de cand DNA isi face de cap, arestand prim-procurori, atata timp cat in curtea sa, „locuiesc” procurori la fel de corupti ? Atunci cand un procuror sef al DNA in teritoriu, nu-si face treaba pentru care este platit, el este suspectat de trafic de influenta, de coruptie sau de infractiune, intrun singur cuvant. Asa este cazul procurorului-sef al DNA din jud. Timis. Pe astia nu-i vede nimeni, ca sesizari la adresa lor au fost facute si la DNA Bucuresti, si la Parchetul General, dar si la Ministrul Justitiei, iar rezultatul a fost .. o pauza de menopauza.Cat tupeu au astia de la DNA sa se laude cu un prim-procuror … care a uitat sa imparta spaga cu ei. hahaha ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.