Primăria Timişoara, victorie de etapă în lupta pentru secţia de chirurgie de...

Primăria Timişoara, victorie de etapă în lupta pentru secţia de chirurgie de la spitalul de copii „Louis Ţurcanu”

2
DISTRIBUIȚI

Spitalul de copii Louis Turcanu

Victorie importantă, dar cel puţin temporară a municipalității timișorene cu privire la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timișoara.


 Municipaliatatea a anunţat astăzi „Curtea de Apel din Timisoara a respins apelul formulat de Reiber Henriette la Sentinţa Tribunalului Timiş favorabilă Primăriei Timişoara, prin care s-a anulat decizia Ministerului Sănătăţii de restituire în natură a imobilului „Chirurgie” de la Spitalul de Copii, dispunându-se revenirea imobilului în patrimoniul Statului Român”. Practic, secția de Chirurgie a fost retrocedată de către ministerul Sănătății în anul 2006. De atunci, primăria s-a judecat pentru recuperarea clădirii care ar fi trebuit să treacă din posesia ministerului în cea a municipalității. Sentinţa de astăzi poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Vă reamintim că scandalul retrocedărilor imobiliare din Timișoara a redevenit de actualitate după conflicul dintre edilul șef Nicolae Robu și viceprimarul Traian Stoia, care sau războit în presă mai bine de o săptămâna pe tema informațiilor din anchete.

2 COMENTARII

  1. Știam că la cererea expresă a primarului Ciuhandu au fost intentate zeci de procese contra obținerii prin mijloace bizare a unor imobile, apartamente, clădiri publice, dar sentințele definitive se obțin după ani lungi, ca în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.