Primarul Robu, către copiii internaţi la Secţia de Pneumologie: „sper că nu...

Primarul Robu, către copiii internaţi la Secţia de Pneumologie: „sper că nu sunteţi contagioşi”. Ce reacţie au avut cei de la Protecţia Copilului

9
DISTRIBUIȚI

IMG_1665(1)

Primarul Timişoarei a inaugurat, astăzi, noile spaţii în care au fost mutate Secţia de Pneumologie şi Laboratorul din cadrul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”. Vă reamintim că municipalitatea a luat decizia de a amenaja aceste spaţii, după ce fosta clădire în care erau internaţi micuţii cu probleme la plămâni a fost evacuată pe 1 noiembrie, imobilul fiind retrocedat lui Vladimir Cârpaci. Investiţia a costat în jur de 400.000 de lei, directorul spitalului, liberalul  Ovidiu Adam, a lăudat noua administraţie, iar despre Nicolae Robu a afirmat că „este o ocazie unică pentru că mai rar vine un primar la noi în spital şi îi mulţumim pentru finanţarea neaşteptată, mai ales că precedenta administraţie nu a contribuit cu nimic la modernizarea spitalului”.

Edilul şef a vorbit, în cadrul ceremoniei de inaugurare a noilor spaţii, despre faptul că municipalitatea a ştiut de mult timp că secţia va fi evacuată, tocmai de aceea au şi început lucrările de amenajare a spaţiilor de câteva luni.


Apoi, medicii l-au invitat pe primarul Robu să viziteze noile locaţii. Ajunşi în faţa unui salon în care câţiva copii mâncau de prânz, edilul şef i-a întrebat mai în glumă, mai în serios înainte de a intra „sper să nu fiţi contagioşi”.

Aceeaşi părere despre copiii internaţi la Secţia de Pneumologie o au şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş şi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş. Potrivit directorului Spitalului de Copii, în secţie se poate intra prin curtea sediului DGASPC Timiş, iar directoarea instituţiei are de gând să le interzică medicilor şi pacienţilor să mai intre pe poartă, de frică să nu se îmbolnăvească şi ceilalţi copii aflaţi în evidenţele Direcţiei Sociale de TBC. „Este absurd, copiii nu au boli contagioase. Dacă ar fi aşa, atunci ar însemna ca toţi medicii şi asistentele care lucrează în Secţia de Pneumologie să se îmbolnăvească. Sper să găsim o soluţie şi să-i lase pe pacienţi să intre pe acea uşă, altfel nu ştim ce putem face”, a afirmat, astăzi, Ovidiu Adam.

9 COMENTARII

  1. Pai cine sa contribuie la modernizarea spitalului, clanul Carpaci?!?! Sa fim seriosi :))) Bravo Robu, esti un primar de nadejde! multa sanatate sa ai sa mai faci lucruri bune in continuare pentru Timisoara si locuitorii ei

  2. Cel mai bun lucru este faptul ca spitalul numai apartine lui Carpaci, iar modernizarea spitalului e un pas mare inainte.Bravo domnule primar, faceti numai lucruri bune.

  3. Rusine, Robule ca ai numit acesti copii ca fiind posibili contagiosi! Familia ta este comntagiaoasa cu prostia ta pe care-o manifesti de multe ori pana nu esti bagat la colt, pana n-ai de-ales si tre sa iei o decizie, cacatule Robu? NU vei avea viata lunga, in Timisoara cacatule domn fost rector, de parca nu te-am stii! Suntem fosti studenti de-ai tai si stim cat de corupt esti, da? Deci, ai grija ca-ti rupem gatul, cacatule Robu, daca nu-ti faci treaba! Noi suntem multi cei care-ti stim activitatea de rector al Politehnicii, stim cum lucrai, etc.! La limita legii, cand trebuia sa faci anumite „fapte”, da? Grija mare, repetam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.