Primarul Robu, nemulţumit că are un salariu de doar 5.900 de lei....

Primarul Robu, nemulţumit că are un salariu de doar 5.900 de lei. De ce crede că ar merita o leafă lunară mai mare

2
DISTRIBUIȚI
robu bani 1
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Decizia guvernanţilor de a majora salariile primarilor cu 30 % din anul 2014 îl încântă pe Nicolae Robu. Edilul şef se plânge că depune o muncă colosală pentru salariul lunar de 5.900 de lei şi crede că merită să primească mai mulţi bani. Primarul Timişoarei a comentat, astăzi, râzând, că „ar fi şi cazul” să i se mărească salariul, iar apoi a adăugat serios că „este inadmisibil ca un primar al unui municipiu de mărimea şi complexitatea Timişoarei să aibă salariul de 5.900 de lei la răspunderea pe care o ai, la volumul de muncă pe care îl ai de depus, este o aberaţie”.

În acelaşi timp, edilul şef a afirmat iritat că nu i se pare normal ca directorii de companii care aparţin de primărie să aibă salarii mai mari decât el, unele care depăşesc 10.000 de lei.


„Este o altă aberaţie”, a spus Nicolae Robu, care consideră că doar directorii care conduc companii ce produc profit ar trebui să aibă astfel de salarii, dar nu şi cei de la societăţile care merg pe pierderi. În final, primarul Timişoarei a comentat că nu este invidios pe niciun director, nici măcar pe şeful de la Colterm, despre care se vehicula că are un salariu de cel puţin 10.000 de lei, dar a adăugat zâmbind că i-ar plăcea să aibă un astfel de salariu „şi nu consider că nu aş merita un salariu mult mai mare pentru munca pe care o depun, pentru toată dedicarea mea şi până la urmă pentru rezultate, pentru că astea contează, or, eu pretind că am rezultate”.

2 COMENTARII

  1. Pai are dreptate cand spune ca nu este corect ca un director sa aibe salariul mai mare ca si primarul
    . Va intreb in cazul directorului cu 10.000 cine i-a negociat aceasta suma? Dar de ce nu spune si ce salariul are un medic, un profesor, un muncitor al RETIM si Colterm sau un sofer de la RATT?

  2. medicul care te-a operat pe inima are salariu mai mic decit tine si raspundere mai mare.

    in momentul cind ai acceptat candidatura pt functia de primar ai stiut ce salariu o sa ai? orice om de pe planeta asta cind accepta o slujba stie ce salariu o sa primeasca. nu te angajezi si dupa aceea ceri un salariu mai mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.