Problema Primăriei Timișoara care o împiedică să finalizeze afacerea mutării „Acvariului”

Problema Primăriei Timișoara care o împiedică să finalizeze afacerea mutării „Acvariului”

1
DISTRIBUIȚI

demolare-acvariu02-1024x613

La aproape un an de zile la perfectarea afacerii schimbului de terenuri pentru mutarea Acvariului din centrul oraşului şi recuperarea subpasajului de la Piaţa Victoriei târgul făcut de primărie nu este finalizat.


Vă reamintim că primăria a cedat firmei ART. Srl nu mai puţin de trei terenuri – din Piaţa 700, calea Bogdăneşti, Borzeşti în valoare totală de aproape un milion de euro. Singura problemă legată de schimbul de atunci a fost faptul că terenul de pe Borzeşti nu era proprietatea municipiului Timişoara, ci a statului român, motiv pentru care trebuie trecut în proprietatea muncipiului prin hotârâre de guvern. Acum, la aproape un an de zile de aşteptare, edilul şef Nicolae Robu spune că a obosit şi el să aştepte actul. Din fericire, proprietarii fostului Acvariu par să fie răbdători astfel că momentan nu există tensiuni cu privire la întârziere. Chiar şi aşa, primarul a spus că în curând va începe să îi critice pe cei care se fac responsabili de întârziere şi că singura soluţie dacă Guvernul nu se mişcă mai repede este un nou schimb de terenuri care va trebui aprobat de consiliul local.

1 COMENTARIU

  1. Ca a venit vorba, pasajul inca mai este in administratia Art? Era parca zilele trecute un afis la scari cu asa numitul tirg cu intrare gratuita (evident) organizat (permanent?) in pasaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.