Proiectul Guvernului pentru exploatarea de la Roşia Montană a fost respins

Proiectul Guvernului pentru exploatarea de la Roşia Montană a fost respins

2
DISTRIBUIȚI

rosia montana tricolor

Comisia parlamentară specială a respins, astăzi, cu 17 voturi „pentru” şi două abţineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea minieră de la Roşia Montană. Membrii Comisiei s-au reunit, în această după-amiază, în şedinţă pentru a decide prin vot în legătură cu proiectul Guvernului, potrivit Mediafax. În urma votului, proiectul a primit raport de respingere. Raportul conţine inclusiv amendamentele adoptate în timpul dezbaterilor.

Cele două abţineri aparţin lui Toni Greblă şi lui Corneliu Buicu, acesta din urmă înlocuindu-l în Comisie pe Florin Iordache.


Liderul PNL Crin Antonescu a anunţat, astăzi, după şedinţa USL, că se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea minieră de la Roşia Montană. Crin Antonescu a precizat că, în şedinţa USL, s-a ajuns la consens în acest sens.

Premierul Victor Ponta a declarat, tot astăzi, după şedinţa USL în care s-a decis ca proiectul de lege transmis de Guvern să fie respins de către Comisia parlamentară specială, că proiectul minier de la Roşia Montană se va face în baza Legii cadru care urmează a fi elaborată de Legislativ.

 

2 COMENTARII

  1. A te abține, pe o astfel de temă, e cel puțin aiuritor. Dar și relevant pentru alegători. Foarte bine PNL, care a obligat la cercetări detaliate pe o temă arzătoare. Noi vrem ca munții noștri să fie frumoși, curați, iar istoria să ne-o respectăm și punem în valoare cum se cuvine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.