Robu, astăzi, despre anunţul viceprimarului Stoia, din luna iulie, despre apele termale:...

Robu, astăzi, despre anunţul viceprimarului Stoia, din luna iulie, despre apele termale: „zvonistică aberantă”

3
DISTRIBUIȚI

robuclovni01.jpg

Deşi în urma discuţiei dintre liderii USL Timiş conflictul dintre edilul şef Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia părea să fi luat sfârşit, conflictul dă semne că se reaprinde. Astăzi a trimis o primă „săgeată” în direcţia lui Stoia, fără însă a-l nominaliza în mod direct. În timp ce comenta despre deschiderea traficului pe şantierul de la Michelangelo, Robu a bătut un apropo la adresa lui Stoia care anunţa, după deschiderea şantierului, că în zonă s-a dat peste un izvor termal, forat la o adâncine de 600 de meri, situat chiar lângă ştrandul termal.  „Dincolo de toată zvonistica aberantă că acolo s-au descoperit nu ştiu ce izvoare termale la 20 de metri adâncime cât am săpat noi, vă daţi seama ce aberaţie, izvoarele termale dacă există, sunt la o mai mare adâncime, după aceea am mai auzit şi alte fantasmagorii.


Sigur, ne-am bucura să auzim asta, că la Timişoara am descoperit cel mai mare zăcământ de ţiţei din lume, la 20 de metri adâncime”, a spus Robu râzând.

Nu numai viceprimarul Stoia a fost luat la mişto, ci şi oamenii care nu citesc suficient presa pentru a fi la curent cu toate detele despre şantier. „Nu ştiu cine debitează aceste aberaţii, dar peste tot prin frizerii, prin coaforuri se vorbesc diverse. Cineva mi-a spus că a fost la coafor recent şi că a auzit acolo că nu ştiu ce descoperiri s-au făcut şi că acolo nu se va mai face subpasaj”, mai completat primarul. Acesta a promis că lucrările în zonă vor fi finalizate fără probleme.

3 COMENTARII

  1. Mai,robule,izvorul termal s-a descoperit prin anii70.S-a captat si a fost folosit la strandul termal.PUG-ul acelor ani prevedea constructia unui mare sanatoriu pe amplasamentul actual al BRD.Nu s-a mai facut.Zvonistica despre care faci referire este o fantasmagorie produsa de neuronii tai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.