Robu despre tăierea copacilor:„nu mă determină pe mine un fanatic care nu...

Robu despre tăierea copacilor:„nu mă determină pe mine un fanatic care nu înţelege că oraşul trebuie să fie funcţional”

14
DISTRIBUIȚI

robu

Tăierea copacilor din Piaţa Libertăţii, Traian şi din alte zone ale Timişoarei a fost subiect de discuţie, astăzi, în plenul şedinţei, de astăzi, a Consiliului Local Timişoara. Adina Murgilă de la Liga Bănăţeană a atenţionat că este nevoie de un echilibru între numărul de copaci tăiaţi şi cei plantaţi. Murgilă a menţionat că i se pare suspect faptul că Agenţia de Mediu oferă atât de uşor acorduri pentru tăierea copacilor şi că suspectează o înţelegre cu primăria.


Ajuns să ia cuvântul, primarul Nicolae Robu a ţinut-o pe a lui şi a spus că “tăierile se fac pe bază de documente unele tăieri se fac fără să fi fost prevăzute în proiectul iniţial. De fiecare dată s-au făcut fotografii există argumente solide, se obţine avizul, de la Agenția de Mediu”. Înainte de cuvântarea femeii, nervos că subiectul nu se mai termină, Robu a atenţionat că „nu mă determină pe mine un fanatic care nu înţelege că oraşul trebuie să fie funcţional să las un copac în mijlocul pistei de biciclete sau a drumului”. Ca răspuns la cauzele femeii, Robu a menţionat că „dacă ne uităm la oraşele pe care le admirăm cu jind putem remarca faptul că acolo s-a ştiut unde trebuie să fie pui pomi şi unde nu” şi a promis solemn că pe durata cât el va fi primar numărul de pomi tăiaţi va fi de zece ori mai mic decât cel care va fi plantaţi.

14 COMENTARII

  1. Robu suferă în mod clar de cultul personalității: orice obiecție legată de fapte o ia personal, nimic nu-l clintește, niciun argument, oricât de logic și de bun simț, îl face să-și iasă din fire și oricum îl va ignora, nu iartă pe cei care l-au criticat vreodată, el știe totul mai bine decât oricine (mă refer la specialiști, nu la cei ce-și dau cu părerea!), nu apelează niciodată la specialiști, ci doar la celebrele lui „sondaje” de pe FB etc. etc. etc. Edificator: doamna care a ridicat o problemă evidentă (cea a tăierii copacilor), dubios tratată de autorități, a fost catalogată drept „fanatică”! Nu el e fanaticul ce merge până-n pânzele albe în prostia lui, ci acela care-i atrage atenția că e pe arătură!
    Cum e posibil să afirme un primar – prof. univ.! – că „viața copacilor (pe care a ordonat să-i taie DRUFEC-ul) e expirată”?!? Iar copacii în cauză nu aveau mai mult de două, trei decenii!
    Vom avea imense probleme cu acest personaj, care nu se va lăsa dus din biroul de primar nici dacă va pierde alegerile. Asta după ce va urâți orașul după asemănarea minții sale hidoase.

    • Aceasta comportare a lui robu e tipic „profesorului” care toata viata lui s-a auzit doar el vorbind in sala de clasa, Teapa celor care l-au votat…

  2. orasul trebuie sa fie functional in comuniune cu natura, capul dansului e total nefunctional….” in orasele pe care le admiram cu jind…” nu se planteaza palmieri in ghivece, ci platani…adica copaci care cresc in mediul lor natural si nu fortat….

  3. Acuma pe bune ! Hai sa nu mai construim nimic daca dam de un corcodus in drum si hai sa nu mai facem nici un metru de autostrada ptc se taie din pomi la greu acolo….nu fiti penibili

    • Alina,trezeste-te!AICI E VORBA DE POMII DIN ORAS!Unde vezi tu autostrada prin oras?Lasa vrajelile…si cum ti-am spus TREZESTE-TE PANA NU-I PREA TARZIU!

  4. Sunteti foarte penibili. Daca nu face nimic util in oras, nu e bine ca nu face, daca face, nu e bine ca taie copacii; daca planteaza altii, spuneti ca pana ajung ca si cei care au fost taiati o sa ne sufocam in oras. Ar trebuie sa ii lase in mijlocul drumului si sa ocoleasca un copac, care probabil in 2-3-5 ani s-ar usca oricum?

    Domnule primar, nu ascultati toate gurile rele si continuati-va drumul.
    Chiar se mai misca ceva si in orasul asta de cand sunteti la carma. Binenteles ca nu se poate face totul de pe o zi pe alta, sunt proiecte de o anvergura foarte mare, care dureaza.
    Felicitari!

  5. Hai sa asteptam sa vedem rezultatul final, nu e normal sa facem jaf in privinta copacilor, dar daca el promite de 10x mai multi copaci plantati hai sa vedem … oricum e clar ca la Timisoara e mult de lucrat ca sa arate intr-un mare stil, iar ca sa construiesti trebuie sa si distrugi in prealabil. O zi buna! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.