Strategia culturală a orașului, încă în chinurile facerii: Robu dă sondajele pe...

Strategia culturală a orașului, încă în chinurile facerii: Robu dă sondajele pe Facebook pe alt tip de chestionar ca să afle ce cultură vor timișorenii

0
DISTRIBUIȚI

 robu sms 02

Primarul Nicolae Robu rupe tradiţia sondajelor pe Facebook şi anunţă că a trecut la lucruri serioase. Mai exact, edilul-șef a declarat astăzi că „rimăria are un proiect în colaborare cu Institutul Intercultural prin care vrem să elaborăm strategia culturală 2014 – 2024. Avem nevoie de o strategie, ne este necesară pentru a acţiona în mod coerent pentru aceşti ani, dar ne este necesară şi la dosarul de candidatură pentu poziţia de capitală culturală.


Facem un sondaj în această perioadă. 1.100 de oameni vor fi contactaţi de un număr de operatori care le vor pune un număr de întrebări privind agenda culturală, aşteptările, îi rog pe timişoreni să răspundă cu seriozitate acestor întrebări”. Institutul intercultural se ocupă de implementarea proiectului în cadrul căruia vor fi chestionaţi şi cetăţeni din diverse alte localităţi ale judeţului.

În urmă cu ceva timp edilul şef făcea un apel la cetăţenii care doresc să fie voluntari în elaborarea strategiei culturale. Întrebat de rezultate, Robu a menţionat că “este chiar un mecanism de autopropunere în echipa de elaborare a strategiei prezente pe site-ul primăriei. Noi avem echipă care lucrează, dar eu am vrut să îi cooptăm şi pe cei dornici. Ne adresam intelectualilor Timişoarei să facă ceva pentru oraşul lor. Doar trei persoane au fost interesate, și mergem mai departe şi fără ei (intelectuali – n.r.)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.