Robu, sclavul și piranda

Robu, sclavul și piranda

15
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

DictatoRobu a atacat, astăzi, din nou PRESSALERT.ro. Nimic nou până aici. Pentru că ne-am asumat să nu schimbăm unitatea de măsură și să privim la fel și noua putere uselistă ca și pe cea portocalie. Pentru că am avut, avem și vom avea libertatea de a scrie ceea ce gândim fără să cerem cuiva voie. Iar acest lucru nu este negociabil. Nici măcar cu unul care crede că lumea s-a inventat pentru ca să-i fie admirate pletele estompate. Nou este că liberalul a acuzat direct că site-ul este oficină a viceprimarului Stoia pentru că există o reclamă de la o firmă. Trecând peste faptul că reclama cu pricina este acolo cu mult înainte ca Robu să ajungă primar, nu pot să remarc cum primarul dezvăluie mecanismul său de gândire – dau publicitate ca să mi se facă jocurile. Așa se justifică, probabil, banii pompați cu dedicație către o anumită parte a presei locale.

Manipularea ordinară este dusă mai departe când vine vorba despre mine, încercându-se acreditarea ideii că politica editorială ar fi influențată de vizitele mele „aproape zilnice” în biroul viceprimarului Stoia. Nimic mai fals pentru că au fost luni întregi în care nu am intrat în clădirea primăriei. Sunt sigur însă că vizitele mele în instituţia publică au fost mai rare decât ospăţurile moca ale primarului în locaţiile fraţilor Cristescu, de care, în lipsa argumentelor, încearcă să mă lege pentru a-şi justifica în faţa fanelor sale, în special, impotenţa politico – administrativă.


Desigur, eu sunt de vină că Timişoara a devenit Palmişoara, că timişorenii nemulţumiţi nu sunt relevanţi pentru că  sunt „prost îmbrăcaţi”  sau că declaraţiile sale aiuritoare au bulversat alegătorii.

Ne-am păstrat echilibru editorial, în ciuda atacurilor repetate la adresa PRESSALERT.ro venite dinspre „prof.univ.dr.ing Nicolae Robu PRIMARUL TIMIŞOAREI”. Inclusiv în conflictul Robu –  Stoia am prezentat poziţiile ambelor tabere, fiind singurii care am dat integral comunicatele halucinante ale primarului. Ştiu că deranjează faptul că ne-am permis să scriem despre „meritocraţia” promovată de Robu, care şi-a înfipt, sfidând legea şi bunul simţ, toate pupilele liberale în funcţii cheie. Ştiu că nu le pică bine sfătuitorilor săi, până mai ieri portocalii în suflet şi simţiri, că le punem, din când în când, în faţă, oglinda în care li se vede trecutul politico – informativ. Şi vom continua să facem acest lucru pentru că, din păcate, aroganţa afişată a depăşit-o pe cea din vremea când judeţul era păstorit de tandemul Ostaficiuc – Popoviciu. Despre care am scris atunci când erau la putere, în timp ce vaşnicul opozant Robu se făcea că nu le vede şmenurile. Vom continua să scriem la fel în ciuda lăturilor aruncate-n cap de postacii de partid care au fost activaţi la ordin.

Toate cele petrecute în ultima săptămâna au dovedit, încă o dată, că Nicolae Robu rămâne sclavul obsesiei pentru propria-i persoană şi că ar sacrifica orice pentru ca orgoliul său să fie mângâiat. Atitudinea de piranda isterică, care se plânge despre cine şi ce vorbeşte sau cu cine se întâlneşte, nu trădează decât frica sa bolnăvicioasă de a primi un verdict final al justiţiei, pe care fuge ca dracul de tămâie, în procesul său cu ANI. Frica bolnăvicioasă de a fi doar fostul.

P.S. Mâine vom transmite de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie toate noutăţile din procesul Nicolae Robu vs ANI.

15 COMENTARII

  1. Ce nu stiti dle Bota e faptul ca liberalul Robu manca gratis nu numai la burturile fratilor Cristescu, dar si la Casa del Sole, ba chiar, in fiecare duminica, chiar si la fostul restaurant Perenna (acum Merlot), al carui proprietar este gugulanul Teo Tuducan. Acum ca tot v-am zis acest nume de Tuducan, poate-l rugati pe Stoia sa verifice „inlesnirile” municipalitatii. succes

  2. Puteţi să-l întrebati dacă modernizarea parcului central nu are exclusiv ca scop „extragerea” cherestelei în vederea valorificării ei comerciale?(~230€/m3 lemn de tei)
    Dezbaterea publică lansată de primărie e extrem de vagă în detalii…

    • Prietene ma dezamagesti pe zi ce trece cu stirile tale neadevarate, ai mai pierdut un sustinator de al tau. Invata sa publici adevarul ca de aceea prea este a a putere in stat ;)!

  3. I-am urmarit activitatea cu mult inainte de a deveni primar…Il vedeam ingrijorator de des jucand fotbal pe un post de televiziune local. Banuiam ca arunca pe piata o imagine pentru a fi cunoscuta…Deci se pregatea ceva! Deja vu… Conduce la fel de prost cum joaca fotbal!

  4. Robu a fost si va fi un om de mare caracter, dar nu are cum s afie inteles de astia care nu sunt lasati sa faca ilegalitati cum sunt obisnuiti cei din psd :)!

  5. Bota sa nu uiti ca esti un jurnalist foarte mincinos si care isi apara stapanii, baga la cap ca munca nu se face asa. Vrei sa te invat sau iti trimit o carte despre ce zici ca lucrezi tu?

  6. DIN PACATE,D-LE BOTA,ESTI ATAT DE MIC SI DE TOLOMAC.TU DE FAPT NU AI NICI O VINA.CAND TE-AI NASCUT,NU A PLOUAT SUFICIENT.PUPA-L IN CUR PE SLUGA FRATILOR,STOIA.APROPOS,DIMINEATA TE MAI UITI IN OGLINDA,SA-TI VEZI FATA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.