Subiectul „deszăpezirea”, motiv ca Robu să ia în râs capacitățile intelectuale ale...

Subiectul „deszăpezirea”, motiv ca Robu să ia în râs capacitățile intelectuale ale jurnaliștilor

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu cu zapada

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut, astăzi, primele declaraţii privind pregătirile municipalităţii pentru venirea iernii şi a ninsorii. În prima parte a lămuriri sale, edilul şef a mărturisit că, de când conduce oraşul, nu se mai bucură de venirea iernii. „Sigur că noi de dorim să ningă cât mai puţin, să ningă cât mai târziu, dar, dacă înainte de a deveni primar atunci când apăreau primii fulgi spuneam: oh, ce frumos, a început să ningă şi o făceam cu mare bucurie, acum, după ce am ajuns primar, dacă văd fulgi spun: aoleu, a început să ningă”.


Întrebat dacă speră că anul acesta va da mai mult de 8.5 pentru deszăpezire, edilul şef a simţit nevoie să evalueze capacităţile intelectuale ale jurnaliştilor din Timişoara. „Da, dar trebuia ca cei care aud şi scriu ce explic eu să aibă şi capacitatea intelectuală de a înţelege ce spun. Din păcate, cei ce au pus acele titluri cu ironie stau prost la capacitatea intelectuală şi nu au înţeles la ce mă refeream. Eu spuneam că pe marile bulevarde, pe străzile principale deszăpezirea a fost făcută foarte bine şi am dat acea notă care a fost foarte corect dată , dar s-a considerat că acea apreciere e una generală pentru tot oraşul, dar aşa sunt unii, mai slabi de cap. Ce să le fac?”, a spus Robu.

Primarul nu a dorit să spună la ce notă se aşteaptă, dar speră ca deszăpezirea trotuarelor să se facă mai bine decât anul trecut, atunci când procesul a fost evaluat de către primar la nota 3. Robu a atenţionat că el dă notele obiectiv şi la şcoală, şi aici, şi că speră ca anul acesta, graţie celor 40 de freze achiziţionate în 2012, treaba să meargă ca la carte.

3 COMENTARII

  1. Cu riscul de a fi considerat rautacios, meseria de jurnalist nu are nicio legatura cu inteligenta…ci cu cine este patronul nostru, de la cine ne primim leafa, ce ordine trebuie executate…doar asa imi pot explica de ce , aceeasi declaratie a unei persoane poate avea si chiar are , 2 intelesuri care se bat cap in cap.

  2. din cite imi aduc aminte (si daca uit o sa privesc la pozele facute iarna trecuta) pe rebreanu, artera de importanta maxima, culoar de tranzit, deszapezirea a fost dezastru, zapada lasata a inghetat si mai multe zile a fost gheata.

    lectie pt primarul biban (ai facut armata?) de la cimpie: daca nu cureti zapada cind ninge si urmeaza ger, poti sa uiti, sarea nu mai topeste gheata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.