Secţia de pneumologie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”, evacuată din clădire...

Secţia de pneumologie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”, evacuată din clădire de clanul Cârpaci. Vezi ce nemulţumire are noul proprietar

15
DISTRIBUIȚI

pneumologie evacuare 1

Cu executorul judecătoresc şi badigarzi a venit, astăzi, Vladimir Cârpaci ca să evacueze secţia de pneumologie a Spitalului de copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, situată în centru, în imobilul cu numărul 2 de pe strada 7 aprilie. La costum şi cu ochelarii de soare pe cap, Cârpaci a explicat că „au avut până astăzi termen să se mute de acolo. Au ţinut acolo copiii în condiţii rele. Nu ştiu ce o să fac acum cu casa”. A devenit nervos atunci când a fost întrebat cum a ajuns proprietarul imobilului ultracentral şi cât a costat.


„Am cumpărat-o în 2006. Atât, ajunge”. Sub supravegherea agenţilor de la o firmă de pază, angajaţii spitalului au scos din clădire echipamentele medicale şi paturile, după ce ultimii trei micuţi pacienţi au fost mutaţi în alt corp de clădire. Cu actul de predare silită a clădirii în mână, Vladimir Cârpaci i-a invitat pe jurnalişti să vadă cum au lăsat cei de la spital imobilul cu două etaje. „Au luat şi caloriferele. Erau ale clădirii. Tot ne-au luat. Uitaţi cum au lăsat. Îmbolnăvea copiii aicea”, comenta Cârpaci în timp ce inspecta clădirea urmat îndeaproape de badigard. Reprezentanţii spitalului au refuzat să dea declaraţii pe tema evacuării.

Întrebat cum comentează situația de la Spitalul de Copii, primarul Nicolae Robu a spus că „asta e situația”. „Juriștii primăriei au încercat până în ultima clipă evitarea evacuării, dar asta este. Dacă aș fi avut unde să-i mut, i-aș fi mutat până acum”, a declarat edilul-șef. Clădirea evacuată astăzi a fost retrocedată în 2006, dar până acum evacuarea a fost blocată de procesele dintre clanul Cârpaci şi spital.

15 COMENTARII

  1. Bai frate, dar oficialii astia sunt orbi sau foarte corupti. Indiferent cati bani ti-ar da ciorile astea nu cred ca se poate sa te dezumanizezi intr-atat incat sa faci asa ceva. Maine poimaine o sa va ia astia Primaria sau chiar Guvernul. Acum nu se mai pot da OUG-uri, nu mai sunt interese de aparat. Cum sa evacuezi un spatiu destinat ingrijirii copiilor ca sa il dai CIORILOR. In ce tara traim ,,,

  2. deci nu-mi vine sa cred cum ordinarii astia au ajuns sa cumpere cladiri patrimoniu si sa-si bata joc de ei nici macar nu platesc impozitele si ei sunt proprietari….ciuhandru si-a batut joc de timisoreni cu cioriile astea imputite…..adica chiar asa am ajuns in tara noastra sa fim asaltati de negroteii astia…hoti si jecmanri

  3. Verificati va rog judecatorii de la toate instantele care au judecat acest caz , ce averi fabuloase au , si respectiv notarii sau alte persoane publice care au fost implicate si va ve ti uimi de ce o sa gasiti . Ce sa mai discutam , astai justitia ?

    • Dar daca erau niste anafabeti cu trei clase jumatate, care ii urasc pe fratii lor de sange, ca tine, era in regula?

  4. Daca arestau astia un gabor,toti obositii se ingramadeau sa fie moralisti si sa para contrariati..daca UN SPITAL DE COPIII ESTE DAT LA CIOROI DE CATRE JUDECATORI,va doare-n paispe…ne meritam soarta fratilor!!ia sa fi facut asa ceva la sirbi sau la greci??erea rascoala deja..

  5. Bai nene scriitor reciteste scrierile si vezi de greseli gramaticale inainte sa postezi ca scade credibilitatea articolului iar daca citeste vreun nene cu 4 carti lecturate (si aici nu ma refer la dama de caro sau asul de ghinda) zice ca e articol scris la vrajeala si s-a dus pe naiba veridicitatea cazului…

  6. Unde e Dexter cand ai nevoie de el?

    Foarte stupida toata afacerea asta. Si da..problema e cu Tiganii astia figuranti..mari domni mafioti flegmatici..

  7. cred ca ar fii cazul ca DNA si procuratura sa se intrebe de unde a avut bani domnul „chiveta” sa cumpere cladirea asta si nu numai asta ca se stie ca in tm toate cladirile vechi sunt pe mana clanurilor astora, si cum au ajuns in posesia lor RUSINE!!! ati ajuns sa vindeti si un spital … si nu va mai luati de tigani ca ei nu au nicio vina ei doar sunt prosti analfabeti si ” stiu sa invarta bani” cred ca ar trebuii sa va luati mai mult de institutile statului care dupa cum obs pe medici profesori etc. ii lasa sa moara de foame iar pe inculti astia ii fac milionari si inchid ochi la afacerile lor cu statul inca odata RUSINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.