Spectacol alături de micuţe balerine roz şi aprinderea Bradului de Crăciun Help...

Spectacol alături de micuţe balerine roz şi aprinderea Bradului de Crăciun Help 25, noile acţiuni organizate cu scopul prevenirii cancerului la sân

0
DISTRIBUIȚI

help25

Mămicile şi piticii cu poftă de joacă şi distracţie vor avea parte, vineri, de la ora 18.00, de un eveniment special. Seara va începe cu un spectacol de balet, alături de micuţe balerine roz, iar apoi, vor fi organizate ateliere de confecţionat marionete, face painting, limba engleză pentru copii sau sportive, pentru mămici. Acţiunea are loc în cadrul Campaniei Help 25, iniţiată de echipa de voluntari ai Asociaţiei OncoHelp, care doresc să iniţieze primul program de screening al cancerului de sân, din România.


Evenimentul are loc în sala de parter a Casei Tineretului, participarea mămicilor şi copiilor este gratuită, iar doamnele care vor să sprijine Campania Help25 vor putea face donaţii într-o urnă care va fi amenajată în sală.

Luna decembrie începe şi cu alte suprize din partea organizatorilor campaniei, în speranţa că vor strange cei peste 200.000 de euro necesari achiziţionării unui mamograf performant. Cel mai aşteptat moment îl reprezintă aprinderea Bradului de Crăciun Help25, pe 1 decembrie, dedicat tuturor femeilor din regiunea de Vest. La acţiune sunt invitate 25 de doamne minunate, femei reprezentative din mediul de afaceri, din administraţia publică locală, din media sau din lumea show business: Ambasadoarele Campaniei Help25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.