Spectacole la Electric Theatre: muzică live, pitici cioplitori de coșciuge și Mistrețul...

Spectacole la Electric Theatre: muzică live, pitici cioplitori de coșciuge și Mistrețul cu Colții Degeaba

0
DISTRIBUIȚI

04_resize

Electric theatre anunță un weekend ”electric” cu un concert,  două spectacole de teatru și o expoziție de caricaturi. Programul a început aseară, la ora 21.00, pe strada Argeș nr. 18, cu concertul „Jazz’t în Case”. Electric Theatre Timișoara devine un loc de întâlnire al publicului timișorean cu spectacolele din patrimoniul național.

Spectacolul de teatru „Lipicioșii. Despre vise și alte amagiri” – Compania Teatrală BIS – Sibiu, are loc astăzi, de la ora 21.00. Piesa a fost parte din programul oficial al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (iunie 2013), precum și al maratonului 25 de ore de teatru non-stop” (Sibiu, martie 2013) și a fost invitat la Festivalul Național de Teatru Independent, București, 2013. Poveștile comice, cu un ușor iz supra-realist, curg pe muzică live compusă de Claudiu Falamas și MC Matli. Versurile îi aparțin dramaturgului Flaviu Suhastru, iar muză Lipicioșilor este actriță Andrada Grosu.

Muzica e live, cu voci și instrumente, dar nu veți asistă la un concert.


Performerii sunt bufoni, cu acte în regulă, dar nu veți râde în hohote. Personajele sunt fantastice, dar le întâlniți pe stradă, acasă, la birou. E cu vorbe, dar nu e teatru. E cu muzică live, dar nu e concert. E cu poveste, și cu crime, și cu urlete, și cu iubire, și cu personaje, dar nu e nici telenovelă, nici Sandra Brown. E cu mistreți, și cu câini, și cu pitici cioplitori de coșciuge, dar nu e Stăpânul Inelelor. Din distribuție fac parte  Bogdan Saratean aka Mistrețul Cu Colții Degeaba. Claudiu Falamas aka Piticul Cioplitor. Andrada Grosu aka Dada EmbaraSada. Dan Tilea (MC Matli) aka Matli Câinele Vostru.

„Trei drame ridicole” – Compania Teatrală BIS – Sibiu, spectacol selecționat să participe în Secțiunea-Concurs din cadrul Festivalului Național de Teatru Independent, București, noiembrie, 2013, se va juca duminică, de la ora 21.00. Un spectacol inspirat din poveștirile lui A.P. Cehov  care nu trădează umorul autorului. „Ce îl face pe Cehov contemporan, actual, zilnic? Un pic de absurd, un pic de comedie, un pic de tragedie cosmică. Starea naturală a omului este aceea de a fi ridicol. Cu câtă duioșie și compasiune ne pune Cehov oglindă în față… Un spectacol despre paiațele zilnice din noi și de lângă noi”, spun organizatorii. Distribuția: Ciprian Isidor, Bogdan Saratean, Andrada Grosu. Regia: Bogdan Saratean.

În tot acest timp, publicul va putea admira expoziția de  caricaturi „Self Growing” a actorului Romeo Ioan din Timișoara.  Prețul unui bilet este de 25 lei pe seară. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0736779977.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.