Stoia trimite somații proprietarilor de clădiri istorice care încă nu și-au dat...

Stoia trimite somații proprietarilor de clădiri istorice care încă nu și-au dat jos aparatele de aer condiționat de pe fațade. Unde a căzut o parte din zid

0
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Viceprimarul Traian Stoia continuă informarea și, unde e nevoie, somarea proprietarilor de clădiri istorice pentru ca aceștia să dea jos de pe fațade aparatele de aer condiționat. „50 de proprietari de clădiri de pe bulevardele 16 decembrie 1989 și Regele Carol I (fost Tinereții) au primit somații pentru demontarea aparatelor de climă de pe fațadele clădirilor. Majoritatea acestora sunt montate în zona de parter a imobilelor unde funcționează diverse societăți comerciale”, a anunţat astăzi viceprimarul Traian Stoia.

Proprietarii clădirilor de pe b-dul 16 decembrie 1989 nr.6 și nr.


8 au primit somație pentru obținerea unei autorizații de reparații, în regim de urgență, după ce ieri, o parte din fațada din zona de contact a celor două imobile a căzut. Legat de demersurile întreprinse până acum, viceprimarul a detaliat că „în ultima săptămână, Oficiul Judeţean de Poştă, Romtelecom, Curtea de Conturi, Hotel Timișoara, Porto Arte, Teatrul Național s-au conformat. Urmează Restaurantul Lloyd – în plin proces de igienizare a copertinei – Perenna și Consiliul Județean Timiș care au termen de demontare a aparatelor de climă până vineri, 08.11.2013” şi a completat că „pentru zona de centru – Piața Victoriei, urmează notificări pe tema aspectului stâlpilor de iluminat public. Societatea Retim va fi notificată pentru vopsirea stâlpilor iar societatea Elba pentru igienizarea abajururilor, schimbarea celor deteriorate și completarea lor acolo unde lipsesc”. Totodată, se vor efectua verificări şi la Moara Elisabeta şi Abator pentru ca municipalitatea să se asigure că lucrările promise se vor efectua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.