Surpriză pentru fanii trupei Desant

Surpriză pentru fanii trupei Desant

0
DISTRIBUIȚI

desant

La exact un an după lansarea albumului de debut, rockerii timişoreni de la Desant revin cu un concert extraordinar în faţa timişorenilor, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri 8 noiembrie de la ora 22, la clubul Daos. „Ne bucură enorm de mult că la exact un an de la lansarea materialului nostru de debut, putem veni din nou în faţa publicului din Timişoara, cu un concert la care am pregătit o mare surpriză.


Suntem într-un proces de creaţie al celui de-al doilea album de-al nostru şi ne bucurăm foarte mult de faptul că fanii niştri devin pe zi ce trece tot mai mulţi, iar cu această ocazie ţinem să le mulţumim tuturor de sprijinul pe care ni-l acordă. Pentru perioada imediat următoare avem programate şi alte concerte în ţară şi suntem nerăbdători să ne reîntâlnim cu publicul nostru de acasă“, ne-a declarat Alin Achim, basistul trupei.

Formaţia a lansat primul album intitulat „Joc de noroc“, în cursul lunii noiembrie a anului trecut, album realizat în format digipak. Acesta conţine 14 piese printre care se pot regăsi varianta radio a piesei “Joc de noroc” şi varianta acustică a piesei “Anii ce au fost” și  a fost produs de propria casă de discuri a formației. Materialul timişorenilor  a fost numit „cel mai bun album rock al anului 2012“ de către Radio Romania 3Net “Florian Pitiş” şi „cel mai bun album metal al anului 2012 în România“ de către cei de la MaximumRock. În deschiderea concertului de mâine, va cânta trupa Apocalips, iar biletele de intrare costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.