Timişorencele sunt aşteptate la dezbaterea “Fii tu însăţi! Nu te lăsa stigmatizată”

Timişorencele sunt aşteptate la dezbaterea “Fii tu însăţi! Nu te lăsa stigmatizată”

0
DISTRIBUIȚI

help25

“Viaţa de femeie” este tema dezbaterii organizate de voluntarii Asociaţiei OncoHelp în cadrul campaniei Help 25 la care timişorencele sunt aşteptate, mâine seară, la librăria Cărtureşti din Iulius Mall. Dezbaterea se numeşte “Fii tu însăţi! Nu te lăsa stigmatizată” şi reprezintă, de fapt, discuţii libere despre rolul femeii în societate, care uneori este unul destul de controversat.


“Stigmatizarea este, din păcate, prezentă în multe sfere ale vieţii; nu o putem asocia neapărat cu boala, ea este întâlnită şi în sfera profesională, şi în viaţa socială, ba chiar şi în viaţa de familie”, transmit organizatorii acţiunii. Evenimentul are loc marţi, 12 noiembrie, de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

În Regiunea de Vest a fost iniţiată în luna octombrie Campania Help25. Până la sfârşitul lunii noiembrie, organizatorii Campaniei Help25 speră să strângă peste 200.000 de euro pentru achiziţionarea unui mamograf performant, iar apoi urmează implementarea primului program de screening al cancerului la sân din ţară. În cadrul acestui program, 5.000 de femei sărace vor beneficia de mamografii gratuite. Donaţii se pot face în conturile RO20BTRLEURCRT0060797803, RON RO70BTRLRONCRT0060797803, USD RO51BTRLUSDCRT0060797802. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.help25.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.