Titu Bojin a adoptat două saloane de spital. Vezi în ce secţii...

Titu Bojin a adoptat două saloane de spital. Vezi în ce secţii îi e teamă preşedintelui CJ Timiş că va fi internat

4
DISTRIBUIȚI

titu bojin cravata

Programul „Adoptă un salon”, iniţiat de directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, la începutul acestui an are succes. Zeci de primari din judeţul Timiş au investit cel puţin 5.000 de euro în dotarea şi amenajarea saloanelor din cadrul unităţii sanitare, care nu au mai fost renovate de ani întregi.


Localnicii din comunele în care primarii s-au implicat în acest program vor avea prioritate la internare în saloanele adoptate.

Printre cei care au dat o mână de ajutor modernizării saloanelor din spitalele timişorene se numără şi Titu Bojin. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş se laudă că a renovat nu unul, ci două spaţii în clinicile în care ajung pacienţii cu probleme de sănătate grave. Este vorba despre un salon de la etajul 9 al Spitalului Judeţean Timişoara, unde se află Clinica de Neurochirurgie, şi încă unul la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde. „Eu şi familia mea avem salonul nostru pe care scrie fam. Bojin, dar sperăm să nu ajungem prea des în spital”, a spus zâmbind Titu Bojin. Cu cei 5.000 de euro investiţi, un salon este renovat şi dotat cu mobilier, frigider, televizor şi alte obiecte de care pacienţii internaţi au nevoie.

 

4 COMENTARII

  1. Felicitari celor cu astfel de initiative! Insa, totusi, domnisoarei Adriana ar trebui sa-i fie putina rusine pentru un astfel de titlu, sper sa nu ajungi tu intr-unul din saloanele alea, sa vedem cat de frica iti va fi tie…

  2. Stiimate domn, iar te au platit baietii sa scrii anti Bojin?ca doar tot poporul stie ca traiesti din santaj politic.
    La cate reclameai pe site, nu ai bani nici sa ti platesti cafeaua la intalniri.:)))
    Am fost la conferinta, mincinosule.Bojin a luat cuvantul si l a incurajat si pe Robu sa finanteze clinica.ce mare stirist esti tu, cand copiezi stirile altora? Au foat 20 de oameni prezenti acolo care au auzit clar si corect ce s a intamplat.tu esti singurul care il ataca minte, poate, poate va baga si voua, un leu , doi pe luna .asta sperati?:)))
    Bojin a afirmat cava sponsoriza cu suma de 40 miii euro, aceasta clinica, prin CJT, nu in nume personal, mincinosule.
    La fel la incurajat si pe Robu, sa puna primaria diferenta de bani, pana la 73mii euro.
    Toata conferrinta a fost inregistrata si va fi data pt public, uite asa ca sa vada tot vestul cat de mincinos esti.te joci cu vietile oamenilor,dar cand te a trosni cel de sus, atunci sa te vedem.
    Si de dr Ionac, de ce nu spui nimic? Ca el a initiat campania, daca ai fi „cercetat ” ca un adevarat jurnalist cum te vrei a fi.
    Va de capul taude ratat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.