Traian Băsescu: “Nu are legătură ancheta DNA cu achiziţia terenului. Plagiatorul Ponta,...

Traian Băsescu: “Nu are legătură ancheta DNA cu achiziţia terenului. Plagiatorul Ponta, un mare mincinos”

3
DISTRIBUIȚI

traian basescu 22

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, că nu există nicio legătură între ancheta DNA şi achiziţia terenului din Călăraşi făcută de fiica sa cea mare, Ioana Băsescu, el spunând că „plagiatorul Ponta rămâne un mare mincinos”, scrie Mediafax.

Declarațiile președintelui

– Vor fi unii deontologi care vor spune că nu se cade ca preşedintele să se apere, însă o voi face.

– Vreau o reacţie legată de ideile premierului plagiator cu privire la o comisie parlamentară. Ca să rămânem în adevărul istoric, pentru că tot ce vorbeşte un plagiator rămâne istoric. Cea de-a doua vizează activitatea procurorului Papici şi tranzacţia fiicei mele, Ioana Băsescu.

– Ponta rămâne un mare mincinos şi înţelege să conducă Guvernul prin minciună. Încearcă să acopere în stil personal, prin minciună, realitatea de zi cu zi.

– Nu l-am cunoscut niciodată pe Papici. Astăzi, am vorbit telefonic cu el. I-am cerut scuze că, din jocurile politice ale unui plagiator mincinos, este implicat într-un scandal.

– După părerea mea, premierul încearcă să reîncălzească ce nu i-a reuşit cu falsul lui Sorin Roşca Stănescu şi generează un alt caz, dând de înţeles că procurorul Papici a fost implicat în verificarea unor terenuri anterior achiziţiei terenului de către fiica mea.


Nu a existat legătură între achiziţia de terenuri făcută de Ioana Băsescu şi procurorul Papici. Nu are nicio legătură activitatea depusă de DNA în judeţul Călăraşi şi achiziţia terenului din Călăraşi făcută de fiica mea, Ioana.

– Am aflat şi cine a fost la originea „falsului”. Am aflat că procurorul Papici într-adevăr a derulat o anchetă, nu el personal, în urma unei reclamaţii din 2012 şi ancheta e în desfăşurare.

– Vreau să-i spun plagiatorului mic, că dacă are o bătălie politică să o ducă între bărbaţi. Ioana nu este agrenată în politică. Cred că Ponta este de teapa lui Sorin Roşca Stănescu.

– În achiziţia terenului din judeţul Călăraşi, fiica mea nu a utilizat cash, virările s-au făcut prin bancă, în contul vânzătorului. Cum de altfel s-a virat prin CEC suma pe care a luat-o fiica mea credit. Fiica mea este un jurist, care respectă legea.

– Încercarea de a implica un procuror în achiziţia fiicei mele este demnă numai de Ponta.

– Ce-i pot spune eu lui Ponta: Dacă vrei să ai bătălii politice, în timp ce ai probleme cu bugetul, vino să discutăm noi doi. Las-o în pace pe fiica mea, Ioana. Dacă ai suspiciuni legate de fiica mea, fă o plângere la Parchet, dar fă-o cu numele tău.

– Papici a fost surprins că l-am sunat. M-a surprins că este mai tânăr decât credeam. Nu l-am întrebat nimic despre dosar. I-am cerut doar scuze că a fost implicat într-un scandal pe care nu-l merita.

– Nu vreau o discuţie cu Ponta. Nu am ce să discut cu Ponta, un om care a fost un mediocru procuror. El a plagiat, eu am fost un conducător de navă cunoscut. El a fost mediocru, eu am fost un vârf profesional.

 

3 COMENTARII

  1. Vacs! Basscu e cacat pe el, pentru ca stie ca poate ajunge in puscarie pentru multi ani, cel putin 20 de ani, dar ssper sa fie acuzat de genocid si sa-si ia pedeapsa capitala, moartea adica! Romanii sa decida, prin legea lor, ce Cod Penal facut sub diverse regimuri? Asa cum am decis soarta lui Ceausescu, asa vrem sa decidem si soarta dictatorului, autorului de genocid in Romania, Basescu Traian! Moarte Basescu Traian, pentru ca multi romani au murit din cauza masurilor luate de tine, tampitule, in timp ce familia ta s-a imbogatzit, multi romani au saracit, scarba dracului Basescu, prin taierile de salarii, alti multi romani au murila usa spitalelor inchise de tine, cacatule imputit basescu traian …….. si etc., deci, SRI-ule, trezeste-te cacatule de serviciu pulxx basiste ce esti si vezi ca acest imputit de la Cotroceni a facut genocid in Romania, dupa exemplele pe care le-am dat! Scoala-te, in mortii ma-tii sau te reclam la U.E.! Ai fost un serviciu impotriva sigurantzei nationale, sub regiumul cacatului Basescu, asa ca ai grija, c-am lucrat in afara, dar cu un stat asemanator, chiar daca este unul putin superior! Eheeee…….. ce se pregateste in Romania…….. ma abtin!

  2. Problema este ca familia presedintelui vehiculeaza sume de milioane de euro de te apuca ameteala. Lumea moare de foame si cavalerul justitiei cumpara terenuri de milioane de euro. Jenant.

  3. pentru administratorii site-ului,incercati sa controlati putin mesajele,coboram prea jos cu exprimarea vezi „clara, Timisoara” ;mult respect tuturor !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.