Trei poduri din Timişoara vor fi refăcute. De ce vrea primarul Robu...

Trei poduri din Timişoara vor fi refăcute. De ce vrea primarul Robu să le schimbe denumirile

3
DISTRIBUIȚI

pod

Podurile Timişoarei arată jalnic, plus că multe dintre ele sunt ieşite din garanţie. În acest sens, Nicolae Robu a anunţat că se intenţionează să se construiască patru noi poduri pentru că în oraşul de pe Bega nu sunt destule, iar din anul 2014 vor începe demersurile pentru reabilitarea a încă trei.


Este vorba despre podul Ştefan cel Mare de pe B-dul Dragalina, podul Eroilor din cartierul Iosefin şi podul Muncii de pe B-dul Iuliu Maniu. „Tocmai am semnat documentaţia pentru tema de proiectare pentru reabilitarea podurilor, iar după ce vom lansa licitaţia pentru etapele premergătoare, în mod eşalonat, vom trece şi la executare. Nu numai că le vom reabilita, dar le vom şi lărgi pentru că nu au două, respectiv patru benzi curate”, a explicat edilul şef. Iar în ceea ce priveşte realizarea de noi poduri, acestea vor fi construite cel mai probabil la Solventul, Jiul, Bobâlna şi în vecinătatea podului Decebal.

Nicolae Robu mai are o nemulţumire referitoare la poduri, şi anume denumirea lor. Edilul şef este de părere că prea puţini timişoreni ştiu cum se numesc podurile din oraş, şi asta pentru că nu există nicio asociere între numele podului şi bulevardul pe care-l traversează. „La Michelangelo, piaţa este Leonardo da Vinci. Nu este normal, dacă ai, de exemplu, bulevardul Andrei Şaguna, podul Andrei Şaguna să fie în cu totul altă parte decât bulevardul care-l traversează. La cele mai multe poduri, cred că va trebui să ne gândim la denumiri mai adecvate”, a conchis primarul Robu.

3 COMENTARII

  1. Ete flosc, promblema a dracului ce-avem in Timisoara! De ce nu te ocupi de creare de locuri de munca, stimate Robu? Te doare in …………partea dorsala, neghiobule! Te-ai vazut la putere, te doare in cur de noi cei care te-am votat! Stii ce l-am avertizat pe basescu traian? Sa aibe grija sa nu intre vreunul in Cotroceni si sa-l omoare! Aceast avertisment e valabil si pt. d-ta, stimate domn Robu! Va jucati cu nervii romanilor, nervi care la un moment dat vor ceda si va puteti astepta la orice iesire nevrotica, da? O astfel de iesire este crima! Nu vreau sa va sperii, amenintz, in niciun caz, vreau sa va previn! La revedere, Clara, sociolog si asistent manager, somer neindemnizat! Multumesc domnule Robu, caci v-am votat degeaba! Dumnezeu sa va aibe in grija pentru nemerniciile dv. clare! Sa va bata D-zeu cu totate durerile de pe lume si pe dv. si pe familia dv.! nu-mi va fi mila de un mincinos ca dv.! D-zeu va va judeca, stimabile! Aveti grija, caci pe D-zeu nu-l puteti minti si nu veti sti niciodata de ce vi s-a intamplat nenorocirea! Va spun eu de ce: pentru ca sunteti un mincinos, pentru ca ati inselat, etc.!

  2. asta nu are ce face ,,,sa pus sa distruga orasul ,sa il lase dracu asa istoric doar sa ajusteze putin …cum sa distruga natura ?am fost vecina cu el bloc linga bloc la dezapezit nu i-am vazut curu …am avut cerere de curatarea pomilor la primarie si nici in zii de azi nu sunt curatati …el acuma taie toti pomi din oras cine se crede cine ii da dreptul sa distruga ?

  3. nu stii ce vorbesti, Mirela…………. esti o cacata pdl-ista? Asa se pare! Iti voi contrazice vorbele tale imputite, foarte simplu: scarba pdl-ista ce esti, tu ai auzit de toaletarea arborilor? Nu cred! NU dl. Robu decide care copaaci vor fi taiati sau nu, ci serviciul din primarie care se ocupa de spatiile verzi, da? Daca ei decid ca un copac trebuie taiat, toaletat, o vor face, daca decid ca nu trebuie intervenit, simplu: n-o fac! Eu sunt incantata pentru lucrarile pe care le-a facut acest serviciu din Primarie, pe strada mea! Am mai auzit pee trotuar habarnisti ca tine cu replica de genul: „nemernicii astia au taiat pomii! Chiar rad de nestiintza unora……… pai bai, prostilor, va credeti maid estepti decat cei din domeniu? Habar n-aveti despre ccum trebuie intretinut un arbore, dar va dati voi mari destepti! Auzi ca:” Robu ne ia oxigenul!” Ei nu mai spune, te contrazic: Robu ne da mai mult oxigen, pentru ca la primavara acesti arbori vor creste si vor fi verzi, cu ramuri tinere, pline de frunze! Deci ce oxigen iti ia, stimabile? Daca nu cunoasteti natura, nu va pronuntzati, stimabili! Robu n-a facut asta, ci serviciul lui din Primarie, „Spatii verzi”, s-a ocupat de toletarea arborilor de pe strazile ! Deci, nu mai dati vina pe dl. Robu, pentru ca are serviciile lui in primarie, in fiecare domeniu! El nu ia o decizie, ci aproba sau nu, decizia venita de la un serviciu din subordine! Deci, nu Robu a decis taiea, toaletarea arborilor in Timisoara, ci serviciul specializat din Primaria Timisoara! Fiti mai atenti pe cine acuzati, va rog!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.