Trocuri înainte de Crăciun – ce telefon dai pe un porc de...

Trocuri înainte de Crăciun – ce telefon dai pe un porc de 150 de kilograme. Vezi alte oferte trăsnite

2
DISTRIBUIȚI

porc2-Copy

Timişenii sunt inventivi mai ales atunci când vine vorba să-şi satisfacă interesele proprii. Se apropie Crăciunul, iar sătenii încearcă să păstreze una dintre cele mai vechi tradiţii, tăiatul porcului de Ignat. Cum nu toată lumea îţi permite să cumpere un porc, unii au dat dovadă de multă creativitate şi s-au gândit din timp să facă rost de Ghiţă oferind în schimb ce au mai valoros în preajma casei. Pe un site local  de mică publicitate găsim o mulţime de anunţuri în care locuitori din diferite sate din judeţ apelează la tot felul de metode astfel încât să aibă un porc în curte, înainte de Crăciun.

„Schimb Samsung SIII mini nou pe cereale sau porc” sau „Schimb Laptop HP nou cu porc de tăiat” – aşa sună cele două anunţuri postate de domnul Luca din localitatea Drăgoieşti.


Contactat telefonic, bărbatul ne-a explicat că anunţurile nu mai sunt valabile, şi asta pentru că a reuşit să dea telefonul pe un porc „frumos de 150 de kilograme”, iar laptop-ul s-a răzgândit şi nu-l mai vinde. „Am un porc mai mic şi am zis să mai fac rost de unul mai mare. Mă bucur că am găsit pe cineva cu care să fac trocul pentru că aveam nevoie de încă un porc ca să-l tai de Crăciun”, ne-a spus Luca.

Dar lista anunţurilor nu se opreşte aici, un localnic din Sânpetru Mare este dispus chiar să-şi dea la schimb maşina, un Ford Escort, pe doi porci „nu neapărat prea mari sau un tăuraş”. Iar un sătean din localitatea Boldur s-a decis să renunţe la scuter pe un porc de carne.

Iată şi alte anunţuri demenţiale postate de timişeni: „Vând căruţă nouă sau schimb cu porc peste 120 de kilograme”, „Schimb 50 l de pălincă de prună de 55 de grade cu porc de carne sau porumb boabe”, „Schimb vin cu porc”, „Vând porc aproximativ 240 de kilograme rasa de carne sau schimb pe lemne esenţă tare”, „Vând pălincă de prune 100 % naturală, eventual schimb cu grâu, porumb, cartofi, porc, bicicletă cu suspensii”.

2 COMENTARII

  1. Stiiti care sunt porcii Timisului pe fonduri publice in ultimii 10 ani si care stau in cocini de milioane de euro , carora justitia nu le face nimica ?Pun pariu k s vreo 20 de porci grasi de peste 100 de kg si care datorita functiilor publice detinute au dobandit ilicit cocini de miloane , fara nici o jena fata de populatie , cu tupeu si nesimtire la maxim .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.