Trupa maghiară Moby Dick revine după 20 de ani în concert la...

Trupa maghiară Moby Dick revine după 20 de ani în concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

moby dick 2

După douăzeci de ani de la ultimul concert, trupa maghiară Moby Dick revine în oraşul nostru, în cadrul mini – turneului Masters of thrash, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 6 decembrie, la clubul Daos.

Formaţia Moby Dick a luat naştere în 1990 în Sopron, fondatorii ei Schmiedl Tamás şi Mentes Norbert, inspirându-se din romanul omonim al lui Herman Melville şi din piesa cu acelaşi nume apărută în 1969 pe albumul Led Zeppelin II.


Primul lor material discografic Ugass kutya! a apărut în 1990, fiind urmat la câte un an distranţă de  Kegyetlen évek şi Körhinta. După ce au reuşit să doboare diverse recorduri de audienţă şi au devenit un nume cât se poate de important pe scena rock din Ungaria, trupa a luat o pauză de patru ani, revenind în lumina reflectoarelor în anul 2002. În anul 2005 au editat albumul Se Nap se Hold, care a ajuns până pe poziţia a 4-a în calsamentul MAHASZ, dedicat discurilor din ţara vecină. Formaţia Moby Dic este alcătuită din Schmiedl Tamás (voce, chitară), Mentes Norbert (chitară), Göbl Gábor (bass) şi Hoffer Péter (tobe). În deschiderea concertului va concerta Black Fang din Timişoara. Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei în avans (până în data de 4 decembrie) sau 30 lei în ziua concertului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.