Ultima dorinţă eco a primarului Timişoarei după vizita din Franţa

Ultima dorinţă eco a primarului Timişoarei după vizita din Franţa

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mana minge

Aproape fiecare deplasare în stăinătate a edilului şef Nicolae Robu se lasă cu idei inedite pentru Timişoara. Dacă în trecut primarul a împrumutat idei precum metrou sau palmieri în urbea de pe Bega, nici deplasarea de la finele săptămânii trecute din Franţa nu a rămas fără ecou. Primarul a povestit că „am văzut o piață volantă și vom face și în Timișoara una, există o idee în acest sens de la colegii din Opoziție, Adelina Tîrziu și Ștefan Sandu (n.r.


– consilieri locali ai PDL). Era extrem de civilizată, am surprins și momentul spălării. La sfârșitul zilei, locul e curat. Cumpărătorii rezolvau o problemă și pe de altă parte, comercianții făceau o afacere. Trebuie să facem așa ceva și în Timișoara. De îndată ce vremea va fi prielnică, vom face o piață volantă. Am mai participat la un salon gigant de produse agro-alimentare de calitate, naturale, și asta vrem să facem în Timișoara. Au fost expozanți acolo din toată țara (n.r. – din Franța) într-un cort imens. Trebuie să promovăm produsele noastre naturale”. Deocamdată primarul nu cunoaşte locaţia unde va fi amplasată noua piaţă, dar spune că acest aspect este unul care va fi rezolvat urgent. Principalul motiv pentru care Robu promite să facă astfel de pieţe la Timişoara este faptul că se teme că din cauza importurilor masive tinerii nu vor mai şti cu gust au roşiile adevărate.

2 COMENTARII

  1. mda, nu exista oare deja acest lucru deja de pe vremea primarului anterior?. in piata de gros, in afara halelor inchiriate, veneau si producatori veritabili. asta am vazut in 2 ani, e drept ca toamna.

  2. Ideea asta se pune in practica la Bucuresti de mai mult timp. Dar daca te trimite primaria in delegatie, vezi ce n-a vazut Parisul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.