“Viaţa ca un joc uşor”, piesa de teatru jucată în cadrul Campaniei...

“Viaţa ca un joc uşor”, piesa de teatru jucată în cadrul Campaniei Help25

0
DISTRIBUIȚI

teatru1-300x225

Echipa de voluntari din cadrul Asociaţiei Oncohelp continuă seria acţiunilor organizate cu scopul de a sensibiliza şi informa oamenii cu privire la cancerul la sân. În această săptămână, timişorenii sunt invitaţi la un spectacol ce are loc la Teatrul Maghiar de Stat “Csiky Gergely”. “Viaţa ca un joc uşor” reprezintă o poveste de dragoste de viaţă emoţionantă. “El şi Ea – soţ şi soţie. Prinşi în iureşul cotidian, cu suişuri şi coborâşuri, amintiri răscolitoare, aniversări, preocupări diferite… uniţi de sentiment… El – profesionist, perfecţionist….


Ea, scriitoare – fire de artist, sensibilă şi creativă… Până aici nimic extraordinar… Şi totuşi… Vestea pică precum un trăznet. Cancer la sân. El şi Ea. De această dată tot soţ şi soţie. Convalescenţa ei, trup amputat şi un secret. El, Tom, şi Ea, Katia”, transmit organizatorii. Evenimentul are loc miercuri, de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

În regiunea de vest a fost iniţiată o campanie de amploare de către voluntarii Asociaţiei OncoHelp. Până la sfârşitul lunii noiembrie, organizatorii Campaniei Help25 speră să strângă peste 200.000 de euro pentru achiziţionarea unui tomograf, iar apoi urmează implementarea programului de screening al cancerului la sân. În cadrul acestui program, 5.000 de femei sărace vor beneficia de mamografii gratuite. Donaţii se pot face în conturile RO20BTRLEURCRT0060797803, RON RO70BTRLRONCRT0060797803, USD RO51BTRLUSDCRT0060797802. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.help25.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.