25 de ambasadoare ale campaniei ce luptă împotriva cancerului de sân vor...

25 de ambasadoare ale campaniei ce luptă împotriva cancerului de sân vor aprinde luminiţele din Bradul de Crăciun, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

brad

Timişorenii sunt aşteptaţi la un moment spectaculos în sezonul surprizelor şi al darurilor. Pentru că Help25 este o campanie destinată comunităţii şi femeilor dragi din viaţa noastră, echipa de voluntari care au iniţiat-o pregătesc o mulţime de momente speciale pentru decembrie, luna cadourilor. Cel mai spectaculos moment va avea loc joi, 4 decembrie, când Bradul de Crăciun Help25 poziţionat chiar în Piaţa Victoriei, dedicat femeilor din vestul ţării, va fi aprins. Acesta va reprezenta nu doar un simbol al sărbătorii Naşterii Domnului, ci şi un simbol al vieţii şi al luptei împotriva cancerului la sân. Momentul deosebit are loc de la ora 19.00, printre cei care vor aprinde luminiţele din brad se numără şi Ambasadoarele Help25, care vor susţine Programul de Depistare Precoce a Cancerului la Sân Help25, iniţiat de Asociaţia OncoHelp.

Cele 25 de ambasadoare sunt femei reprezentative din mediul de afaceri, din administraţia publică locală, din media şi din lumea show business care și-au împărtășit gândurile și motivaţia pentru care au ales să se implice în campanie, gânduri ce vor fi transpuse într-un catalog ce va fi prezentat în prima parte a lunii decembrie.


Timişorenii care se vor afla în luna decembrie prin centrul oraşului nu vor fi uitaţi, voluntarii Help25 aflaţi lângă bradul cu același nume vor oferi cadouri spontane trecătorilor, atrăgând atenţia și în acest mod asupra obiectivului nr. 1 al campaniei: implementarea unui program de prevenţie și depistare precoce a cancerului la sân pentru Regiunea de Vest.  Şi pentru că darurile aduc, la rândul lor, daruri, ne bucurăm să anunţăm primirea unui număr de sms pentru  Campania Help25. Astfel, toţi cei care vor transmite, în lunile decembrie –  februarie, un sms la numărul 8862 vor dona câte 2 euro în contul campaniei, aducându-ne, astfel, cu un pas mai aproape de obiectivul nostrum”, transmit organizatorii Campaniei Help25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.