Accident feroviar în SUA: un tren care transporta petrol a deraiat. Fumul...

Accident feroviar în SUA: un tren care transporta petrol a deraiat. Fumul de la incendiu, vizibil de la 25 de kilometri

0
DISTRIBUIȚI

pompier

Un tren cu 106 vagoane, aparţinând companiei feroviare Burlington Northern and Santa Fe (BNSF) Railway, a deraiat în jurul orei locale 14.10 (22.10, ora României), în vestul orăşelului Casselton, în statul american North Dakota, potrivit unui purtător de cuvânt al BNSF, Amy McBeth, scrie Mediafax.

Un tren cu cereale a deraiat şi a lovit trenul care transporta ţiţei, provocând deraierea acestuia, a declarat McBeth, adăugând că nu cunoaşte detalii despre destinaţiile trenurilor intrate în coliziune. Fumul de la incendiu poate fi observat la o distanţă de aproximativ 25 de kilometri.


Potrivit site-ului Inforum.com, aproximativ zece vagoane din cele 106 au fost cuprinse de flăcări.

În urma acestui accident nu au fost înregistrate victime. La faţa locului se află mai multe echipe de salvare. Din cauza intensităţii incendiului, pompierii au fost nevoiţi să lase vagoanele să ardă, ceea ce ar putea dura cel puţin 12 ore, relatează CNN. De asemenea, a fost emis cod roşu de alertă. Locuitorii oraşului au fost sfătuiţi să nu-şi părăsească casele, iar sudul oraşului Casselton a fost evacuat. Casselton, cu o populaţie de 2.400 de locuitori, este oraşul din care provine actualul guvernator al statului North Dakota, Jack Dalrymple şi alţi patru predecesori ai săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.