Andi Grasu, singurul bănăţean la Vocea României: „Am învăţat diverse trucuri şi...

Andi Grasu, singurul bănăţean la Vocea României: „Am învăţat diverse trucuri şi tehnici de la Marius Moga“

1
DISTRIBUIȚI

andigrasu

Unicul bănăţean din ediţia actuală a concursului Vocea României care a trecut mai departe de etapa eliminatorie, cea a duelului, Andi Grasu, spune că apariţia sa în acest concurs l-a ajutat să înveţe diverse trucuri de la Marius Moga. „Am fost primul ales de public din cei patru concurenţi ai lui Marius Moga şi în 14 decembrie urmează sferturile de finală, în urma cărora se vor alege doi concurenţi pentru finală.


Am avut un feedback foarte bun, ceea ce este un lucru esenţial în promovarea evenimentelor la care iau parte cu band-ul. Am învăţat diverse trucuri şi tehnici vocale necunoscute de la Marius Moga şi l-am descoperit pe el ca om şi ca profesionist desăvârşit. Am primit o serie de mesaje de încurajare şi asta îmi dă încredere pentru etapa următoare. Le mulţumesc tuturor celor care mă sprijină“, ne-a declarat muzicianul.

Născut în Lugoj şi stabilit în Timişoara de mai mult timp, Andi a luat contact cu muzica la vârsta de trei ani, când bunica i-a pus un acordeon în braţe şi i-a adus un profesor. După ce a făcut parte o vreme din formaţia Sign, Andi a pus bazele unui cover – band, cu care a avut parte de o serie de recitaluri. Alături de preluări, trupa a lansat şi o compoziţie proprie numită “Cand voi fi mare”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.