Angajații din firmele industriale din Timișoara învață cum să protejeze mediul. Ce...

Angajații din firmele industriale din Timișoara învață cum să protejeze mediul. Ce calificare nouă în Europa pot obține

0
DISTRIBUIȚI

industrie_mediu

Timișorenii care lucrează în companii industriale sau care au responsabilități în domeniul protejării mediului sau social participă la un proiect inedit. Timp de doi ani, angajații vor învăța cum pot obține profit, dar în același timp să găsească un echilibru astfel încât să integreze și responsabilitățile sociale și de mediu în cadrul strategiei companiei.


La finalul proiectului „LeadSUS – Leadership in Sustainability – Sustenaibility Manager”, lansat, ieri, la Universitatea Politehnica din Timișoara, participanții vor avea posibilitatea să obțină un certificat într-o nouă profesie, care va fi creată la nivel european, și anume manager în sustenabilitate.

Gabriela Fistiș, coordonatorul proiectului, a explicat că doar 110 din angajații care vor urma cursuri în cadrul cărora le vor fi prezentate oportunități de transfer de inovare vor primi certificatul de manageri în sustenabilitate. „Vrem să creștem competențele angajaților în domeniul sustenabilității. Participanții vor avea parte de cursuri la clasă și pe o platformă online creată special în cadrul proiectului „Leonardo da Vinci”, iar angajații pot opta pentru două nivele de pregătire. Cei care vor obține certificatul de manageri în sustenabilitate vor dobândi competențe de a integra responsabilitățile sociale și de mediu în contextul economic al organizației”, a mai adăugat Gabriela Fistiș. Proiectul se derulează în trei țări, România, Slovenia și Franța.

Foto: www.bwf-envirotec.us

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.