Anunţul important făcut astăzi de primarul Timişoarei

Anunţul important făcut astăzi de primarul Timişoarei

3
DISTRIBUIȚI

robuclovni01.jpg

Primarul Nicolae Robu a tăiat din nou panglica unei lucrări edillitare. De data acesta jurnaliştii au fost duşi la periferie, acolo unde primarul încă voios după laudele primite ieri, a dat declaraţii şi a răspuns chiar şi întrebărilor incomode care l-au enervat mai puţin ca de obicei.


“Prin amenajarea acestei legături, Calea Moşniţei – strada Albăstrelelor, s-a urmărit descongestionarea circulaţiei rutiere în zona Plopi şi Traian, urmând ca ieşirea pe Calea Buziaşului să se realizeze într-un timp foarte scurt, nemaifiind necesară ocolirea pe strada Iosif Vulcan în condiţiile unei circulaţii urbane intense, fapt ce duce la economie de carburant şi de timp, reducând poluarea mediului înconjurător. De asemenea, acest traseu facilitează accesul mai rapid spre zonele de locuinţe: Câmpului, Lunei, Baba Dochia, Kuntz”, a explicat primarul despre lucrări. Cât despre serialul “Robu taie panglica”, acesta pare să nu aibă final. Nimeni nu ştie car va fi următoare locaţie, cert este că pentru mâine primarul a promis un anunţ care îl va face celebru în presa naţională.

3 COMENTARII

  1. CINE POATE SAI FACA DE CUNOSCUT DL.PRIMAR ROBU DESPRE STAREA ZONEI DE LIZIERA (PADURICE ) DIN CART .MEHALA Izlaz Mehala unde gardul de sarma e distrus si un mare numar de arbusti in special pin si molid lungi de 4 m roasa coaja de oi dupa care sau uscat …si de peste 2 ani e aceasta distrugere .Eu mam saturat facant tot felul de sesizari la Primaria Timisoara dar fara rezultat.

  2. Etee………… zau asa, de parca nu suntem obisnuiti cu taieri de panglici……….. zau asa! Sa vedem repercusiunile acestei taier, cat de multumiti vor fi timisorenii din acele zone! Pana atunci, n-avem ce comenta, da? Va rog sa mediatizati multumirea sau nemultumirea voastra, stimati timisoreni, sa-i multumim primarului sau sa-l criticam! Este dreptul nostru sa ne exprimam! Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.