ATENTAT într-o gară din Rusia: Cel puţin 18 morţi şi 40 de...

ATENTAT într-o gară din Rusia: Cel puţin 18 morţi şi 40 de răniţi în explozie. Atacul, comis de o femeie kamikaze – VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

atentat rusia

Cel puţin 18 persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite într-o explozie produsă duminică dimineaţă într-o gară din oraşul rus Volgograd, situat în sudul ţării, serviciile de securitate precizând că deflagraţia a fost provocată de o bombă, relatează presa rusă. Atentatul a fost comis de o femeie kamikaze, anunţă autorităţile ruse.

Explozia a avut loc în gară la ora locală 12.45 (10.45, ora României), a declarat Svetlana Smolianinova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform Itar-Tass, explozia s-a produs în apropierea detectoarelor de metal instalate în principala gară a oraşului Volgograd.

Bilanţul anterior, prezentat de un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, era de zece morţi şi trei răniţi.

Incidentul este considerat un atac terorist, a declarat Vladimir Markin, purtător de cuvânt al comisiei de anchetă, informează Russia Today.

”A avut loc o explozie puternică, care a produs numeroase pagube.


Se crede că explozia a fost produsă de o femeie-kamikaze”.

În octombrie, un terorist-kamikaze originar din Daghestan a omorât şase persoane într-o autogară din Volgograd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.