Aurel Şunda avertizează: “deja alunecăm pe tobogan”. Ce spune tehnicianul despre o...

Aurel Şunda avertizează: “deja alunecăm pe tobogan”. Ce spune tehnicianul despre o posibilă demitere

2
DISTRIBUIȚI

poli-pandurii04_resize111

Antrenorul lui ACS Poli a părut uşor resemnat la finalul jocului cu Dinamo.


Aurel Şunda spune că îşi asumă toată responsabilitatea pentru eşec. Vezi pe SPORT9.ro ce a spus tehnicianul timişorean despre o posibilă demitere.

2 COMENTARII

  1. Să fim serioşi! ACS Poli este pe tobogan de multa vreme – mai precis, dupa primele 5-6 etape…
    Nu Şunda este vinovat că jucătorii sunt slabi sau că echipa joacă prost – de vină sunt cei care au înfiinţat o echipă cu jucători de mâna a doua sau a treia şi nu au cumpărat după promovare jucători de Liga 1 !

  2. am avut incredere in Sunda ca este un mare antrenor !!! pe unde a antrenat, echipe de Champions League si echipe nationale, a castigat cu acestea toate trofeele din lume!!! Acum imi pare rau ca eu l-am adus la centrul de copii si junior si recunosc ca prin metode miselesti si prin ticalosenia mea si a lui, l-am lucrat pe Velcea (pai daca ala nu m-a ascultat ca sa-i fac eu echipa) si l-am pus antrenor la echipa mare. Eu I-am spus cu cine sa joace si Sunda ,m-a ascultat, dar nu are valoare ca antrenor; pai daca eu I-am spus cu cine sa joace (eu sunt un foarte bun antrenor si chiar vreau sa imi iau o grupa de pensionari sa o antrenez la Poli, sa avem si asa o echipa)si echipa nu a castigat , atunci DL.Robu si DL.Bojin, va rog sa-l da-ti afara , deoarece ma face de ras> Eu I-am spus sa declare ca-si asuma raspunderea pentru RUSINEA de la Dinamo (cum m-a facut de ras pe mine ?) ca altfel eu eram de vina!!!Mi-am dat seama ca Sunda nu are valoare de antrenor, este depasit ca si mine si deja nu m-ai avem nici character !! Dorim sa plecam de la club, iar cu noi ar fi cazul sa plece si Rosenbulm cu Musat. Astia doi nu ne cheama niciodata la spritz si la gratar, mananca doar ei si beau amandoi, mai ales in deplasarile echipei cand ei se distreaza si se simt ca in concediu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.